Thu, Jul29, 2010   پنج شنبه ۰۷ مرداد ۱۳۸۹   ۱۸شعبان ۱۴۳۱
عضویت در خبرنامه|ارتباط با ما| پیوندها| ارسال خبر
شماره خبر : ۳۵۴۹۴
تاريخ خبر : ۱۳۸۸/۱۱/۲۰
ساعت خبر : ۱۸:۳۱
شب گذشته اتفاق افتاد؛
سریلانکا کاندیدای مدعی تقلب را به اتهام کودتا بازداشت کرد
ژنرال "سارات فونسکا" که ساعاتی پس از اعلام نتایج، انتخابات را ناسالم خواند و از وجود برخی مدارک تقلب خبر داد و همچین دولت سریلانکا را به افشای اسناد نظامی تهدید کرد از سوی پلیس این کشور بازداشت شد.

به گزارش شبکه ایران به نقل از روزنامه انگلیسی دیلی‌تلگراف، کاندیدای شکست‌خورده انتخابات سریلانکا پس از اعلام ادعای بی‌اساس تقلب در انتخابات برگزار شده، بازداشت شد.
ژنرال "سارات فونسکا" فرمانده پیشین ارتش سریلانکا و کاندیدای شکست‌خورده انتخابات این کشور که ادعا کرده بود در این انتخابات تقلب روی داده شب گذشته در دفتر خود و در زمان دیدار با هم‌پیمانان سیاسی‌اش توسط نیروهای نظامی این کشور بازداشت شد.
بازرسان پلیس سریلانکا همچنین نیمه‌شب گذشته به خانه وی هجوم آورده و همسر وی را نیز چندین ساعت مورد بازجویی قرار دادند.
بر اساس اعلام مقامات امنیتی سریلانکا این ژنرال بازنشسته به اتهام رابطه با طراحی یک کودتا علیه رییس‌جمهور این کشور "ماهیندا راجاپاسکا" بازداشت شده است اما مقامات ارتش سریلانکا در بیانیه‌‌ای جرائم وی را به دلیل افشای مسائل سری ارتش این کشور و در ارتباط با کلاهبرداری‌های شخصی و دیگر جرائم نظامی دستگیر کرده‌اند.
ارتش سریلانکا همچنین در بیانیه خود از محاکمه این نامزد انتخاباتی در یک دادگاه نظامی و از انتقال وی به یک مکان نامشخص خبر داده است.
در همین حال یک مقام سریلانکائی در گفتگو با خبرگزاری فرانسه با درخواست عدم افشای نام خود اعلام کرد که اگر چه فونسکا بازنشسته است و دیگر در ارتش خدمت نمی‌کند اما بر اساس قانون ارتش سریلانکا، هر افسر تا شش ماه پس از بازنشستگی از ارتش در صورت ارتکاب جرم در دادگاه نظامی محاکمه خواهد شد.
در انتخابات 26 ژانویه سال جاری میلادی راجاپاسکا رییس جمهور وقت توانست ۵۱.۸۸ درصد آرا را به دست آورد و برای یک دوره دیگر در این مقام باقی ماند در این انتخابات فونسکا ‪ ۴۰.۱۴درصد آرا به خود اختصاص داد.
وی ساعاتی پس از اعلام نتایج انتخابات این انتخابات را ناسالم و از وجود برخی مدارک تقلب خبر داده بود.
وی همچنین دولت سریلانکا را به افشای اسناد مراحل نهایی جنگ علیه شورشیان ببرهای تامیل در نهاد تحقیقات بین‌المللی تهدید کرده بود.
وی فردای روز انتخابات و در حالی که محل اقامت وی از سوی نیروهای امنیتی تحت محاصره قرار داشت خواستار حمایت یک کشور همسایه برای تامین امنیت خود شده بود.
پایان مطلب/

  
     آدرس ایميل :
     نام و نام خانوادگی :
     کد امنيتی :