Tue, Feb9, 2010   سه شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۸   ۲۵صفر ۱۴۳۱
عضویت در خبرنامه|ارتباط با ما| پیوندها| ارسال خبر
شماره خبر : ۱۷۶۲۱
تاريخ خبر : ۱۳۸۸/۰۲/۰۶
ساعت خبر : ۲۲:۵۰
ایندیپندنت افشا کرد:
سرباز زن آمریکایی با مشاهده شکنجه زندانیان خودکشی کرد
یک سرباز زن آمریکایی به دلیل مشاهده شیوه‌های خشونت‌آمیز شکنجه زندانیان عراقی توسط نظامیان آمریکایی، خودکشی کرد؛ اسناد مربوط به واقعه توسط ارتش نابود شده است.

به گزارش شبکه ایران، سایت خبری ایندپپندنت انگلیس، در شماره امروز خود با درج گزارشی به قلم "دیوید راندال"، از خودکشی یکی از سربازان سابق آمریکایی به دلیل مشاهده شکنجه غیرنظامیان عراقی توسط نظامیان آمریکایی، پرده برداشت.

در این گزارش آمده: یکی از قربانیان سیاست شکنجه‌گری ایالات متحده، یک زن جوان اهل ایالت آریزوناست که به " آلیسا پترسون" معروف است. وی که به عنوان سرباز در ارتش آمریکا خدمت می‌کرده، با دیدن روش‌های خشن بازجویی که توسط ارتش آمریکا علیه زندانیان عراقی استفاده می‌شد، عمیقاً دچار اضطراب و آشفتگی شد به طوری‌که تنها چند هفته پس از اعتراض رسمی به مافوقان خود و درخواست استعفا از خدمت، با اسلحه خودکشی کرد.
تلاش آمریکا برای مخفی ماندن علت مرگ سرباز

گزارش ایندیپندنت با اشاره به تلاش دولت آمریکا برای مخفی نگه داشتن علت اصلی خودکشی این سرباز زن می‌نویسد: دلیل مرگ آلیسا پترسون از دو سال پیش به صورت یک راز درآمده است و آنچه که وی دیده بود و همینطور محتوای متن یادداشت به جا مانده از وی، به صورت مخفی نگه داشته شده است.

ایندیپندنت ماجرا را اینگونه ادامه می‌دهد: سپتامبر سال 2003 در پایگاه هوایی " تل‌عفر" شمال عراق، مکانیسین پترسون در یکی از بخش‌های اطلاعات ارتش آمریکا خدمت می‌کرد. در همین زمان بود که پترسون متوجه شد روش‌های بازجویی که توسط نظامیان آمریکایی به کار گرفته می شود تفاوت زیادی با روش‌هایی دارد که در دوران آموزشی به طور رسمی به آن‌ها آموخته‌اند.

در عین حال گزارش ایندیپندنت از بخش‌های منتشر شده گزارش رسمی مرگ پترسون حاکی از آنست که وی پس از اعتراض به روش‌های غیرانسانی شکنجه مردم عراق توسط نظامیان آمریکایی، توسط اسلحه خود اقدام به خودکشی کرده است.
کشف لبتاپ پترسون کنار جسدش

اما این گزارش به نکته مهمی نیز اشاره می‌کند: رایانه شخصی پترسون که حاوی یافته‌های وی بوده نیز در کنار جسدش بدست آمد اما محتوای یادداشت‌های نوشته شده توسط پترسون، در گزارش‌های رسمی، حذف شده است.

گزارش ایندیپندنت نشان می‌دهد حتی خانواده پترسون نیز از حقایق مرگ وی به درستی خبر ندارند. در واقع ارتش آمریکا نیز هنگامی حادثه خودکشی وی را افشا کرد که " کوین الستون" خبرنگار آمریکایی تحقیقاتی را در رابطه با مرگ پترسون انجام داد.

با این حال ارتش آمریکا از بیان اینکه چه نوع شکنجه‌هایی موجب شد که پترسون تا این حد دچار آسیب روحی شود، خودداری کرده و حتی تمامی اسناد مرتبط به این ماجرا نیز نابود شده‌اند.

اما از سوی دیگر یکی از سربازان سابق آمریکایی در موصل عراق، بعدها به سی‌ان‌ان گفت: بدن زندانیان عراقی بوسیله سیگار روشن سوزانده می‌شود. آن‌ها زندانیان را برهنه و آنها را مسخره می‌کردند.

همچنین در گزارش رسمی ارتش در رابطه با مرگ پترسون، که سال 2007 توسط روزنامه "آریزونا دیلی ساندی" به دست آمد تاکید شده است که وی یک بار به دلیل همدلی و دلسوزی برای زندانیان، توبیخ شده بود.

پایان مطلب/

  
     آدرس ایميل :
     نام و نام خانوادگی :
     کد امنيتی :