Fri, Sep3, 2010   جمعه ۱۲ شهریور ۱۳۸۹   ۲۵رمضان ۱۴۳۱
عضویت در خبرنامه|ارتباط با ما| پیوندها| ارسال خبر
شماره خبر : ۲۰۲۷۹
تاريخ خبر : ۱۳۸۸/۰۳/۲۴
ساعت خبر : ۱۵:۱۳
در پیام‌های جداگانه؛
احسان‌اوغلو، هوجین‌تائو و اردوغان پیروزی احمدی‌نژاد را تبریک گفتند
دبیرکل سازمان کنفرانس اسلامی، رییس‌جمهور چین و نخست‌وزیر ترکیه پیروزی محمود احمدی‌نژاد را در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کشورمان به وی تبریک گفتند.

به گزارش شبکه ایران به نقل از شینهوا، «هوجین‌تائو» رییس‌جمهور چین و رجب طیب اردوغان نخست‌وزیر ترکیه و همچنین "اکمل الدّین احسان اوغلو" دبیرکل سازمان کنفرانس اسلامی، در پیام‌های جداگانه پیروزی محمود احمدی‌نژاد را در دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری کشورمان، به وی تبریک گفتند.
خبرگزاری دولتی چین در این زمینه گزارش داد که رییس‌جمهوری این کشور در پیام تبریک خود، به مناسبات راهبردی تهران و پکن اشاره و ابراز امیدواری کرد که سطح این مناسبات در دور دوم ریاست جمهوری دکتر احمدی‌نژاد گسترش یابد.
وی افزود: دو کشور گام‌های بلندی برای تعمیق روابط دو جانبه برخواهند داشت.
از سوی دیگر رجب طیب اردوغان نخست‌وزیر ترکیه نیز ضمن تبریک انتخاب دوباره رییس‌جمهور کشورمان به دولت و ملت ایران، برای کشور ایران سربلندی و سرافرازی آرزو کرد.
از سوی دیگر اکمل الدین احسان اوغلو دبیرکل سازمان کنفرانس اسلامی نیز انتخاب مجدد رییس‌جمهوری کشورمان را به وی تبریک گفت.
پایان مطلب/

  
     آدرس ایميل :
     نام و نام خانوادگی :
     کد امنيتی :