Thu, Sep9, 2010   پنج شنبه ۱۸ شهریور ۱۳۸۹   ۱شوال ۱۴۳۱
عضویت در خبرنامه|ارتباط با ما| پیوندها| ارسال خبر
شماره خبر : ۲۵۹۶۱
تاريخ خبر : ۱۳۸۸/۰۶/۲۲
ساعت خبر : ۱۴:۲۵
فرهنگی در گفت‌وگو با شبکه ایران:
طبق قانون مجازات اسلامی باید با کروبی برخورد شود
نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی مطالبه عمومی کشور را محاکمه سران اصلی اغتشاشات دانست و افزود: مردم از مسئولان مربوطه انتظار دارند که در برخورد با سران اصلی ناآرامی‌های بعد از انتخابات مماشات نکرده و با آنان قاطعانه برخورد کنند.

محمد حسین فرهنگی در گفت و گو با "شبکه ایران"در واکنش به سندسازی‌های مهدی کروبی که پس از انتشار گزارش کمیته سه نفره قضایی آشکار شد، گفت: با توجه به اینکه کروبی علاوه بر اتهامات کذب خود علیه نظام سندسازی هم کرده و در پی تایید ادعای خود دست به اقدامی زشت و همچون چند ماه گذشته غیر قانونی زده باید طبق قانون مجازات اسلامی با او برخورد شود.

وی در ادامه قانون مجازات اسلامی را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: در قوانین، مجازات سندسازی، وارد کردن اتهامات کذب علیه نظام و منافع ملی و همچنین تشویش اذهان عمومی به روشنی بیان شده است. بنابراین دستگاه قضا باید طبق قوانین موجود به وظایف خود در برخورد با کروبی عمل کند.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایشات امام راحل مبنی بر اینکه "حفظ نظام از اوجب واجبات است"، اظهار داشت: در قضایای اخیر نیز مصالح نظام باید با توجه به نظرات رهبری سنجیده شود تا سران آشوب تحت عنوان مصلحت‌اندیشی از زیر بار محاکمه فرار نکنند.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی مطالبه عمومی کشور را محاکمه سران اصلی اغتشاشات دانست و افزود: مردم از مسئولان مربوطه انتظار دارند که در برخورد با سران اصلی ناآرامی‌های بعد از انتخابات مماشات نکرده و با آنان قاطعانه برخورد کنند.

فرهنگی انتشار بیانیه‌های مکرر و اتخاذ مواضعی در ضدیت با نظام را به علت "اعتقاد افراد به حاشیه امن" دانست و افزود: در جامعه اسلامی نباید هیچ فردی حاشیه امن داشته باشد.

پایان مطلب/

  
     آدرس ایميل :
     نام و نام خانوادگی :
     کد امنيتی :