به گزارش شبکه ایران به نقل از روزنامه آمریکایی واشنگتنپست میزان محبوبیت باراک اوباما رییسجمهور امریکا برای اولین بار از زمان آغاز ریاست جمهوری وی در سال گذشته به زیر 50 درصد سقوط کرد.
موسسه نظرسنجی گالوپ اعلام کرد که بر اساس نتایج این نظرسنجی که در مدت سه روز و از 21 تا 23 نوامبر انجام شده است شاخص محبوبیت وی به پایین ترین حد خود از زمان آغاز ریاستجمهوری رسیده است که محبوبیتی 68 درصدی در زمان اغاز به کار خود داشت.
این محبوبیت بر اساس نظرسنجی دو هفته پیش این موسسه 54 درصد اعلام شده بود که نظرسنجی اخیر نشان میدهد محبوبیت رییسجمهور آمریکا از پایان تابستان رو به کاهش قرار گرفته و اکنون وی حتی کمتر از 50 درصد مردم آمریکا را در اختیار دارد.

در اعلامیه این موسسه آمده است که اوباما ماه جولای را با محبوبیتی 60 درصدی آغاز کرد که با تلاشهای او برای تصویب لایحه اصلاحات درمانی در امریکا همزمان بود و این بیتاثیر بر روند کاهش محبوبیت وی نبود.
این موسسه در ادامه آورده است که از ماه سپتامبر محبوبیت اوباما تقریبا به زیر 50 درصد رسید اگرچه در اکثریت موارد او محبوبیتی 50 درصدی داشت و هیچگاه محبوبیت وی تا امروز به طور کامل به زیر 50 درصد سقوط نکرده بود.
واشنگتنپست در ادامه آورده است که بر اساس بررسی نتایج نظرسنجیها کاهش محبوبیت اوباما به آنچه که "رونالد ریگان" رییسجمهور اسبق آمریکا آن را تجربه کرد، شباهت دارد.
بر اساس گزارشها محبوبیت ریگان در 13 تا 16 نوامبر سال 1981 به زیر 50 درصد رسید و این در حالی است که "جرالد فورد" دیگر رییسجمهور اسبق آمریکا در ماه سوم خود این کاهش را تجربه کرد و "بیل کلینتون" در ماه چهارم.
در ادامه گزارش گالوپ آمده است که اوباما در میان روسایجمهور آمریکا پس از جنگ جهانی دوم رتبه چهارم را از نظر سرعت سقوط به زیر 50 درصد در اختیار دارد.
پایان مطلب/