Thu, Sep9, 2010   پنج شنبه ۱۸ شهریور ۱۳۸۹   ۱شوال ۱۴۳۱
عضویت در خبرنامه|ارتباط با ما| پیوندها| ارسال خبر
شماره خبر : ۳۱۵۸۷
تاريخ خبر : ۱۳۸۸/۰۹/۲۲
ساعت خبر : ۱۲:۴۸
براساس نظرسنجی‌در پایان حضور یکساله وی در کاخ سفید؛
فاکس‌نیوز: اوباما نامحبوب‌ترین رییس‌جمهور آمریکا است
نتایج آخرین نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که تنها 47 درصد از مردم آمریکا از عملکرد باراک اوباما رضایت دارند و به این ترتیب وی در میان روسای جمهور پیشین آمریکا کمترین میزان محبوبیت را در پایان دوره یک‌ساله خود دارد.

به گزارش شبکه ایران، شبکه تلویزیونی فاکس‌نیوز در گزارشی اعلام کرد محبوبیت "باراک اوباما" رییس‌جمهور آمریکا در مقایسه با روسای جمهوری قبلی این کشور به کمترین سطح رسیده است.
این شبکه تلویزیونی اعلام کرد که نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد در حال حاضر میزان محبوبیت اوباما پس از یک سال حضور در کاخ سفید به 47 درصد رسیده است و این در حالیست که این میزان محبوبیت وی در مقایسه میزان با روسای جمهوری قبلی آمریکا، حکایت از جایگاه محبوبیت ضعیف‌تر اود ارد.

فاکس‌نیوز در گزارش خود در خصوص میزان محبوبیت روسای جمهوری قبلی آمریکا در پایان دوره یک‌ساله حضورشان در کاخ سفید آورده است: "جرج بوش" با 86 درصد ، "بیل کلینتون" با 59 درصد، "جرج بوش" پدر با 71 درصد، "رونالد ریگان" با 49 درصد، "جیمی کارتر" با 57 درصد و "جرالد فورد" با 52 درصد محبوبیت در نزد افکار عمومی مردم ایالات متحده مطرح بوده‌اند.

چندی پیش موسسه نظرسنجی "گالوپ" اعلام کرد که بر اساس نتایج آخرین نظرسنجی انجام شده توسط این موسسه میزان محبوبیت رییس‌جمهور امریکا برای اولین بار از زمان آغاز ریاست جمهوری وی در سال گذشته به زیر 50 درصد سقوط کرده است.


موسسه نظرسنجی گالوپ اعلام کرد که نظرسنجی اخیر نشان می‌دهد محبوبیت رییس‌جمهور آمریکا از پایان تابستان رو به کاهش قرار گرفته و اکنون وی حتی رای کمتر از 50 درصد مردم آمریکا را در اختیار دارد.

اوباما ماه جولای را با محبوبیتی 60 درصدی آغاز کرد که با تلاش‌های او برای تصویب لایحه اصلاحات درمانی در آمریکا همزمان بود و این بی‌تاثیر بر روند کاهش محبوبیت وی نبود.

گالوپ همچنین در ادامه اعلام کرده بود که اوباما در میان روسای‌جمهور آمریکا پس از جنگ جهانی دوم رتبه چهارم را از نظر سرعت سقوط به زیر 50 درصد در اختیار دارد.

سی‌ان‌ان نیز در نظرسنجی که روزهای دوم و سوم دسامبر انجام داد اعلام کرد که چهل و هشت درصد آمریکایی‌ها ازعملکرد اوباما به عنوان رییس جمهور کشورشان راضی هستند و پنجاه درصد نیز عملکرد او را قبول ندارند.
دیوید برگن تحلیلگر سی ان ان در این باره گفته است: محبوبیت اوباما در این نظرسنجی در مقایسه با نظرسنجی ماه قبل سی ان ان، هفت درصد کاهش داشته است.
پایان مطلب/

  
     آدرس ایميل :
     نام و نام خانوادگی :
     کد امنيتی :