امیرحسین ثابتی: رهبر معظم انقلاب روز گذشته و همزمان با سالروز میلاد حضرت ولی عصر (عج) با تشریح جایگاه انقلاب اسلامی در زمینه سازی ظهور حضزت حجت (صلواتاللهعلیه)، تاکید و خاطرنشان کردند:
"ملت عزیز ایران، با برداشتن این قدم بزرگ، فضای واقعی انتظار را ایجاد کرده و نشان داده است که «کمربسته» حقیقی مهدی موعود است".
در همین زمینه حجةالسلام سید محمد قائم مقامی از اساتید حوزه در گفتگو با "شبکه ایران" با تبیین مراحل تشکیل تمدنی که در نهایت منجر به حاکمیت عدالت درسراسر جهان و به رهبری حضرت حجت خواهد شد، معتقد است:
"همانگونه که پیشتر نیز مقام معظم رهبری در این رابطه اشاره کرده بودند، پیش از رسیدن به "تمدن اسلامی" باید به ترتیب مراحلی از جمله "انقلاب اسلامی"، "حکومت اسلامی"، "دولت اسلامی" و "جامعه اسلامی" را به طور موفق سپری کرد."
وی به عنوان یکی از صاحب نظران موضوع مهدویت، با تاکید بر اینکه جامعه منتظر، جامعه ای است که از لحاظ "نظری" به مسئله ظهور یقین کامل دارد، به این موضوع اشاره می کند که" نباید طولانی شدن مدت انتظار خللی در یقین منتظران ایجاد کند بلکه اگر با طولانی شدن این موضوع، یقین افراد به ظهور صاحب الزمان (عج) نیز افزون گشت باید نتیجه گرفت که در بعد نظری موفق بوده ایم."
قائم مقامی با تشریح بعد" عملی" منتظران ظهور نیز می گوید: "اصلی ترین خصیصه در این میان مربوط به تقوی و تزکیه نفس است که باید پیش از هر چیز خود را در این زمینه پاک کنیم تا ظهور حضرت حجت (عج) به تعجیل افتد که در واقع ظهور ایشان نیز جز با تقوای منتظران ایشان میسر نخواهد بود. "
وی در ادامه با اشاره به رویکرد ویژه و خاص رییس جمهور و دولت نهم به گفتمان مهدویت نیز معتقد است: "این رویکرد ارزشمند را نباید یک ابتکار شخصی قلمداد کرد بلکه رییس جمهور با درک هوشمندانه و بموقع اقتضائات، ضرورت تکیه و تاکید بر این گفتمان را درک کرده است و برخلاف ادعاهایی که تاکنون نیز در این رابطه مطرح شده است دکتر احمدی نژاد تاکنون خارج از چارچوب ها و موازین دینی در این رابطه حرکت نکرده است چرا که ایشان هیچگاه مدعی ارتباط با امام زمان (عج) نبوده بلکه همواره از نظارت حضرت ولی عصر (عج) بر جهان صحبت کرده است که اتفاقا سخن بسیار درستی است. "
استاد قائم مقامی در پایان در پاسخ به این سوال که دولت نهم تا چه میزان در راستای تشکیل "دولت اسلامی" حرکت نموده است، می گوید:" تشکیل دولت اسلامی دارای مراتب و درجات گوناگونی است که نمی توان و نباید هم انتظار داشت که به یکباره به حد مطلوب آن رسید اما با روی کار آمدن دولت نهم و الگو قرار دادن مباحث دولت اسلامی از منظر تئوریک، گام های جدی و خوبی در این راستا برداشته شده که بیش از هرچیز "دولت نهم" را باید "گذار به دولت اسلامی" توصیف کرد."
پایان مطلب/