چهارشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۲

پرونده ای برای عملکرد مشمشع احمد سعادتمند در استقلال

سعادتی که نبود!

سعادتی که نبود!

آن‌چه از دوران مدیریت سعادتمند برجای مانده، به معنای واقعی کلمه، یک سیاه‌چاله از بحران‌های مالی، مدیریتی، و ضعف در کنترل حاشیه است.

سرانجام پس از ناکامی های سریالی و یک پایان تلخ، هیات مدیره باشگاه استقلال استخوان لای زخم نگذاشت و احمد سعادتمند مدیرعامل این تیم را برکنار کرد تا واکنشی قاطع به رفتارهای آقای مدیرعامل داشته باشد. مدیری که تنها حرف زد، وعهد داد و الیبته حاشیه درست تا استقلال ناکام شود. احمد سعادتمند در استقلال چه نمره ای می گیرد؟ آیا ناکامی های استقلال همانطور که منتقدانش اعتقاد دارند باید به پای او نوشته شود؟ آنالیز امروز این ماجرا را واکاوی می‌کند.

1

فرشاد کاس نژاد: سعادتمند اما آنچنان با فوتبال ناآشنا بود و آنچنان به تیم بستن بدون سرمربی اصراری شک‌برانگیز داشت که همه کار کرد تا فرهاد مجیدی از تیم رانده شود و سپس با عوامفریبی مدتها وقت باشگاه را با مذاکرات بیهوده و بی‌معنا با استراماچونی هدر داد. در این میان اما او مشغول کار اصلی بود، بستن تیم بدون مربی. حتی هیات مدیره باشگاه استقلال این سورفتار سعادتمند را شایبه‌برانگیز خواند اما تمام این حرف‌ها و بیانیه‌ها فایده‌ای برای استقلال ندارد و این تیم بدون سرمربی بازیکن خریده و سعادتمند نیز حالا مسئولیتی در قبال تصمیماتش ندارد.

2

سام ستارزاده: آن‌چه از دوران مدیریت سعادتمند برجای مانده، به معنای واقعی کلمه، یک سیاه‌چاله از بحران‌های مالی، مدیریتی، و ضعف در کنترل حاشیه است؛ مواردی که در تک‌تک سطوح باشگاه به‌چشم می‌خورند. اما آن‌چه باید در نظر داشته‌باشیم این است که این افتضاح، محصول مشترک سعادتمند، فتحی، خلیل‌زاده، و سایر اعضای هیئت‌مدیره استقلال در دو سال اخیر است. برای هوادار استقلال، بهترین واکنش در قبال این اتفاقات، فشار به تنها باقی‌مانده کادر مدیریتی دوران فتحی (یعنی اسماعیل خلیل‌زاده) برای پاسخگویی است؛ و سخت‌گیری در رساندن مدیران بعدی باشگاه به شهرت، که مدیرعامل بعدی را به حرکت صادقانه‌تر در جهت منافع باشگاه وا می‌دارد.

3

علی کمانگری: او رفت اما در جهان موازی، در دادگاهی عمومی از او می‌پرسیدند چرا در آستانه‌ی فینال حذفی و رقابت‌های آسیایی باید با مربی جدید مذاکره کند، در حالی که تیم دارد خوب نتیجه می‌گیرد؟ او رفت اما در جهان موازی از او می‌پرسیدند چرا در مورد مذاکره با نوری دروغ گفت؟ او رفت اما در جهان موازی او را محاکمه می‌کردند، زیرا قاتل آرزو‌های یک تیم بود. او رفت اما سؤال ما هم‌چنان روی میز است. وزارت ورزش  چند « سعادتمند» دیگر برای این دو باشگاه کنار گذاشته است؟

4

سامان موحدی راد: سوال اینجاست که سعادتمندها و فتحی‌ها از کجا وارد استقلال می‌شوند، چرا به آن ضربه می زنند و چرا در برابر هزینه‌هایی که به باشگاه وارد می‌کنند مواخذه نمی‌شوند. به نظرم تنها جایی که استقلالی‌ها باید وزیر ورزش را مورد مواخذه قرار دهند همین وضعیت مدیریتی باشگاه‌شان است. اینکه چرا پنج سال است در استقلال مدیرانی بی‌کفایت، بی‌رزومه و مشخصا نالایق می‌آیند و می‌روند و روز به روز وضعیت باشگاه بد و بدتر می‌شود.

کپی
نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.

پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.