ملودی خاص بـــــرای انتخابات خاص

مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال میبایست به محلی برای اعتلا و تغییر رویه مدیریتی فوتبال کشور تبدیل میشد اما پیش از همه اینها، سالن اجلاس سران برای تسویهحسابهایی آماده شده بود که رگههای آن به انتخابات سال 1395 بازمیگشت. مهدی تاج که در آن انتخابات به کرسی ریاست فدراسیون فوتبال رسید، شهابالدین عزیزی خادم را با وعده دبیرکلی ساختمان خیابان شیخبهایی خام کرد تا اصلیترین رقیب خود را پیش از آغاز انتخابات از راه بهدر کرده باشد اما رئیس پیشین فدراسیون فوتبال مانند تمام وعدههای پرطمطراقاش به این وعده هم عمل نکرد تا از شهابالدین عزیزیخادم برای خود یک منتقد جدی و البته یک رقیب هراسناک بسازد.
ورود یک سیستم اجرایی به پروسه انتخابات مبتنی بر دموکراسی در اکثر مواقع به بروز تحولاتی اساسی در ساختار فکری و اداری همان سیستم منجر میشود اما در مجمع 10 اسفندماه گرچه آزادی عمل لحاظ شده بود، ولی بویی از تغییرات بنیادین در نظام اجرایی فوتبال کشور به مشام نرسید. از همان روزهای ابتدایی احراز صلاحیتهای نامزدهای ریاست فدراسیون فوتبال، هر اتاق و هر طبقه ساختمان خیابان شیخبهایی مشغول لابی با یکی از نامزدها بود و البته که تمامیت این نهاد تبدیل به ستاد تبلیغاتی برای یکی از نامزدها شد اما خروجی مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال نشان داد که انتخابات کاملاً دموکراتی داشتیم.
پیروزی شهابالدین عزیزیخادم در مجمع انتخاباتی فدراسیون فوتبال حایز نکته ویژهای بود که شاید مغفول مانده باشد. فیفا برای کاهش قدرت هیأتهای فوتبال استانی در سرنوشت انتخابات و البته افزایش اهمیت نمایندگانی از بطن فوتبال در اساسنامه جدید، تعداد اعضای واجد حق رأی را بیشتر کرد و از دخالت مستقیم نماینده دولت نیز جلوگیری اما رئیس جدید فدراسیون فوتبال با اتکا به همان آرای همیشگی و حمایت رؤسای هیأتهایی بر مسند صدارت نشست که برخی از آنها بدون کوچکترین مشکلی سومین دهه صدراعظمی خود را سپری میکنند.
رئیس جدید فدراسیون فوتبال پس از ستاندن انتقام خود از مهدی تاج که با شکست کاندیدای موردنظر او در انتخابات متبلور شد، از پاسخگویی به اهالی رسانه در نخستین نشست خبری خود خودداری کرد اما پیام روشنی را با نخستین تصمیم خود به اذهان فوتبالدوستان رساند؛ «قرار نیست هیچگونه تحولی در تمامیت ساختار فوتبال پدید آید.» شهابالدین عزیزیخادم با اطلاق صفتهای «مدیر پاکدست» و «انسان شریف» به حیدر بهاروند، مراتب تشکر و امتنان خود را از حمایتهای سرپرست پیشین فدراسیون فوتبال بهجا آورد اما دودِ این لابیهای مذموم و این «نوشابهباز کردنها» زودتر از همهجا به چشم فوتبال ملی و باشگاهیمان خواهد رفت.
نخستین موضعگیری رئیس جدید فدراسیون فوتبال و ابقای حیدر بهاروند در پست نایبرئیسی و ریاست بر سازمان لیگ، حجت را بر همگان تمام کرد و با بالاگرفتن شایعه دبیرکلی علی خطیر هم مسیر آینده فوتبال ایران تا حدودی مشخص شد. خوب یا بد، درست یا غلط؛ عزیزیخادم هم پس از 8 سال تحمل عطش ریاست، بالاخره عصر یکشنبه 10 اسفند به آرزوی دیرینهاش رسید و در انتخاباتی بهظاهر نفسگیر و رقابتی، کامروا شد؛ انتخاباتی که با موزیک متن فیلم «دزدان دریایی کارائیب» مزین شده بود و شاید همین ملودی هم حاوی پیامهایی برای صاحبان واقعی فوتبال کشور باشد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.
پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.