چهارشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۲

پرونده ای برای دستیاران محمود فکری در استقلال

تردید روی نیمکت آبی

تردید روی نیمکت آبی

کادر فنی و اجرایی باید وظایف و مسئولیت‌های روشن داشته باشد.

انتخاب‌های محمود فکری به عنوان سرمربی استقلال برای نیمکت آبی و دستیارانش تردیدهای بسیاری را به همراه داشته. همکاران و کمک‌های فکری تقریباً هیچ سابقه روشنی ندارند و کیفیت فنی آنها نازل است و از همین رو صحبت از اضافه شدن امید نمازی به میان آمده. آیا این کمک‌ها می‌توانند به فکری کمکی بدهند و در حد استقلال هستند؟ آنالیز امروز این ماجرا بررسی می‌کند.

1

فرشاد کاس نژاد: زمانه‌ای که در آن نصرالله عبداللهی، پرویز مظلومی، بهتاش فریبا، صمد مرفاوی و محمود فکری دور هم جمع شوند و تیم را اداره کنند نه تنها گذشته، بلکه هرگز چنین روشی برای موفقیت کاربردی نداشت. این حرف‌های غیرحرفه‌ای و بی‌معنا فقط به کار دورانی می‌آید که هیچ طرح و برنامه و مسئولیت نوشته‌شده‌ای وجود ندارد. با دور هم جمع شدن چهره‌هایی مثل نصرالله عبداللهی، پرویز مظلومی، صمد مرفاوی، محمود فکری تیم تصمیم‌گیرنده نمی‌سازند، بلکه کادر فنی و اجرایی باید وظایف و مسئولیت‌های روشن داشته باشد و اضافه شدن امید نمازی به این جمع معلوم نیست این آشفتگی را چقدر پرحاشیه‌تر کند.

2

علی کمانگری: در مجموع ترکیب دست‌یاران و کادرفنی فکری هیچ نقطه‌ی روشنی در کارنامه‌ی مربیگریشان وجود ندارد. از نظر تجربی هم تنها مرفاوی و عزیزیان در وضعیت خوبی قرار دارند و دو‌‌ چهره‌ی دیگر تازه مشغول برداشتن گام‌های اولیه در این حوزه هستند. هم‌چنین در نگاه اول به نظر نمی‌رسد هیچ یک از افراد انتخابی فکری انسان‌های به‌روز و بادانشی در حوزه‌ی مربیگیری باشند. ظاهراً تنها معیار این انتخاب‌ها، استقلالی بودن (جز عزیزیان) و روابط دوستانه با محمود فکری بوده است. این که این دست‌یاران قرار است در طول فصل چه کمکی به فکری کنند، پرسشی است که پاسخ آن‌ با آغاز بیستمین دوره‌ی لیگ برتر مشخص خواهد شد.


3

میعاد نیک: محمود فکری اتفاقاً بهترین تصمیم را برای انتخاب کادرفنی‌اش گرفته و باید به این نگاه او آفرین گفت. فکری با اتکا به تجربیات پرویز مظلومی و صمد مرفاوی، به پشتوانه نیروی جوانی آرش برهانی و جذبه حنیف عمران‌زاده و با گوشه چشمی به امید نمازی بادانش، چنته آبی‌ها را برای حمله به جام لیگ بیستم مملو از گلوله‌های متفاوت کرده و این امر شاید باعث شود آبی‌ها بالاخره سلطه پرسپولیس را بشکنند. محمودخان با همین کادرفنی به‌اصطلاح کم‌وزن و کم‌تجربه هم می‌تواند در استقلال موفق شود، چرا که فوتبال ما اصلاً فنی نیست و به مسائل جانبی بستگی دارد.

4

سامان موحدی راد: استقلال و پرسپولیس همیشه محل دعوا و اختلاف چهره‌هایی بوده که درباره این باشگاه‌ها ادعا داشته‌اند. از این رو واقعاً دور از انتظار نیست که چند ماه بعد شاهد اختلافات گسترده در کادر مدیریتی استقلال باشیم؛ چهره‌هایی که با هم نمی‌سازند و همدیگر را به کارشکنی و عامل شکست‌های احتمالی متهم می‌کنند. نکته مهم‌تر درباره کادر فنی استقلال این است که یک مغز متفکر در میان تعداد فراوان دستیاران فکری دیده نمی‌شود. کسی که صرفاً کارنامه‌اش پیشکسوت بودن استقلال نباشد و از ظرایف بازی فوتبال سر دربیاورد و جاهای سخت به کمک تیم بیاید. محمود فکری چهره کاریزماتیکی است و در دوران فوتبالش هم فرمانده خوبی برای استقلال بوده. حالا هم به نظر می‌رسد با همه این کادر فنی عریض و طویل تنها نقطه اتکای هواداران استقلال فقط خودش باشد و بس.

 

کپی
نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.

پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.