4 مربی روی نیمکت

برای نوشتن درباره اتفاقات تیم تراکتور در لیگ بیستم خیلی بیشتر از یک صفحه روزنامه نیاز است؛ تیمی که مربیان و بازیکنان زیادی را به خود دید و مالکش ابتدا ماشینسازی را واگذار کرد و بعد از پایان مسابقات خبر واگذاری تراکتور رسانهای شد. تراکتور اگر تا این حد دستخوش تغییرات زیادی نمیشد شانس زیادی برای کسب سهمیه داشت اما این اتفاق نیفتاد تا آنها در فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا حضور نداشته باشند.
به گزارش ایران ورزشی؛برای نوشتن درباره اتفاقات تیم تراکتور در لیگ بیستم خیلی بیشتر از یک صفحه روزنامه نیاز است؛ تیمی که مربیان و بازیکنان زیادی را به خود دید و مالکش ابتدا ماشینسازی را واگذار کرد و بعد از پایان مسابقات خبر واگذاری تراکتور رسانهای شد. تراکتور اگر تا این حد دستخوش تغییرات زیادی نمیشد شانس زیادی برای کسب سهمیه داشت اما این اتفاق نیفتاد تا آنها در فصل آینده لیگ قهرمانان آسیا حضور نداشته باشند.
حذف مقابل آلومینیوم اراک
حریف تیم تراکتور در اولین بازی حذفی تیم دسته دومی شهرداری بندر ماهشهر بود که بهدلیل مشکلات مالی و اینکه همه توانشان را به لیگ معطوف کنند از حضور در این مسابقات انصراف دادند. به این ترتیب تبریزیها بدون بازی به مرحله یکهشتم نهایی صعود کردند. آنها در دومین بازی به اراک رفتند. تقابل علیرضا منصوریان با رسول خطیبی که بهتازگی از تیم اراکی جدا و هدایت تراکتور را بر عهده گرفته بود بسیار جذابیت داشت. در آن طرف هم علیرضا منصوریان که از تراکتور اخراج شده بود و سرمربی آلومینیوم بود انگیزه زیادی برای کسب پیروزی داشت. تیم اراکی در نهایت با گلهای امیرمحمد هوشمند و میثم مجیدی با نتیجه ۲ بر صفر تراکتور را شکست داد.
جدایی مثلث کاپیتآنها
تیم تراکتور در این فصل هم سه کاپیتان تیم ملی را در اختیار داشت اما آنها برخلاف فصلهای قبل تا پایان مسابقات در این تیم دوام نیاوردند. احسان حاجیصفی در بازی هفته هفدهم مقابل نساجی برای آخرین مرتبه 76 دقیقه برای این تیم بازی کرد و پس از آن به سپاهان اصفهان رفت، اما مسعود شجاعی و اشکان دژاگه که در لیگ قهرمانان خیلی فرصت بازی را به دست نیاوردند بعد از هفته نوزدهم دیگر در تمرینات تیمشان حاضر نشدند و با این تیم خداحافظی کردند.
15 دقیقههای پایانی پرگل
تراکتوریها 19 گل در نیمههای اول و 16 گل هم در نیمههای دوم زدهاند اما نکته قابل توجه تعداد گلهای زده این تیم در 15 دقیقه پایانی هر نیمه بوده است. آنها بر اساس آماری که از خود به جا گذاشتهاند 11 گل در حد فاصل دقایق 31 تا 45 و همچنین 12 گل در حد فاصل دقایق 76 تا 90 زدهاند. تیم تبریزی بیشترین گلهای خوردهاش هم در 15 دقیقه پایانی بود.
نیمکت شلوغ مربیان
تیم تراکتور فصل را با علیرضا منصوریان بهعنوان سرمربی آغاز کرد. آنها از میان گزینههایی که داشتند با او به توافق رسیدند. اما این مربی به هیچوجه فکرش را نمیکرد بعد از پنج هفته عذرش را بخواهند. منصوریان از این 5 بازی 3 تساوی، یک شکست و یک پیروزی را به دست آورد. البته اخراج او هم بیسروصدا نبود و بحثهایی میان این مربی با مالک باشگاه به وجود آمد.
زنوزی در یک تصمیم احساسی هدایت تیم را به مسعود شجاعی سپرد و قرار شد او بهعنوان کاپیتان-مربی به کارش ادامه دهد. البته شجاعی بلافاصله عباس چمنیان را به کادر اضافه کرد. اما وقتی لیگ به نیمه رسید مالک باشگاه رسول خطیبی را از آلومینیوم به تبریز آورد که این انتقال هم تا هفتهها با سروصدا همراه بود. خطیببی از بازی 16 روی نیمکت نشست اما او هم نتوانست بیشتر از 9 بازی دوام بیاورد و در حالی که یکی، دو هفته قبلش فیروز کریمی را بهعنوان مدیر فنی معرفی کرده بود، بعد از باخت به پدیده در هفته بیستوچهارم اخراج شد تا فیروز کریمی جای او را بگیرد. کریمی از شش بازی پایانی چهار پیروزی و دو شکست را تجربه کرد. این شلوغترین نیمکت یک تیم در لیگ بیسستم بود.
سهمیه پرید
نتایج روز آخر لیگ به شکلی رقم خورد که تراکتور در جایگاه چهارم ایستاد. گلگهر با نساجی و فولاد با پدیده به نتیجه تساوی دست پیدا کرد تا تراکتور به لطف پیروزی پرگل مقابل سایپا با تفاضل گل بهتر عنوان چهارمی را به خود اختصاص دهد.
این یعنی کسب سهمیه آسیایی به شرطی که استقلال قهرمان جام جذفی شود. اما با شکست آبیهای پایتخت مقابل فولاد در فینال حذفی سهمیه آسیایی تراکتور هم از دست رفت.
عباسزاده مؤثرترین بازیکن
در لیگ بیستم 35 بازیکن برای تیم تراکتور به میدان رفتند که محمد عباسزاده با زدن 12 گل مؤثرترین بازیکن تیمش بود. او در 27 مسابقهای که به میدان رفت 1893 دقیقه در زمین بود که بهطور میانگین هر 157 دقیقه یک گل زد.
کمنوسان
تراکتور یکی از تیمهای پرطرفدار فوتبال ما بوده و هست اما در لیگ بیستم بهدلیل جلوگیری از انتشار ویروس کرونا بازیها بدون تماشاگر برگزار شد و تراکتور از جمله تیمهایی بود که از این موضوع متضرر شد. شاید همین هم یکی از دلایلی کمنوسان بودن عملکرد آنها در بازیهای داخل و خارج خانه بود. طبق آمار به دستآمده، تراکتوریها در خانه 23 و در زمین حریف 22 امتیاز را به دست آوردند.
پیروزی مقابل چهار تیم
تیم تراکتور در لیگ بیستم در هر شش بازی مقابل پرسپولیس، سپاهان و استقلال شکست خوردند. در واقع آنها مقابل تیمهای اول تا سوم جدول بازنده بودند. جالب اینکه تراکتوریها در بازی رفت و برگشت هم چهار تیم را شکست دادند و 24 امتیاز را از ماشینسازی، ذوبآهن، گلگهر و سایپا گرفتند.
نحوه بیشترین گلهای زده:
پاس در عمق: 18تا
نحوه بیشترین گلهای خورده:
پاس در عمق: 10تا
پنالتی: 6تا
تعداد گلهای زده در دقایق اضافه نیمه اول: 5تا
تعداد گلهای زده در دقایق اضافه نیمه دوم: 5تا
تعداد گلهای دریافتی در دقایق اضافه نیمه اول: صفر
تعداد گلهای دریافتی در دقایق اضافه نیمه دوم: 2تا
داوران بازیهای خانگی:
سیدعلی، بیژن حیدری (2)، اکبریان، صفایی، مهدوی، غلامی، منصوریان، عادل، جنگی، زاهدیفر، همرنگ، کرمانشاهی، مومنی
کمکداوران بازیهای خانگی:
اسعدی (3)، نوری، بابایی، عیوضمحمدی، سلطانی (2)، طاهرخانی، مداح، یوسفی، بهرامی، منصوری، ظهیری، حجتی، شاکر، ابوالفضلی، عالیقدر، یعقوب سخندان، زحمتی، عظیمپور، کنعانی، گلشنی، مرادی، احمدی، مدیرروستا، یوسفی
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.
پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.