وستبرومویچ 0 - آرسنال 6|تنها داشتهی آرتتا،بردن تیم های جوانان!

آرسنال با ترکیبی از بهترین هایش توانست تیم جوانان وست برومویم را شکست دهد.
به گزارش ایران ورزشی، در ادامه مرحله دوم جام اتحادیه انگلیس (ای اف ال کاپ) دو تیم وست برومویچ و آرسنال از ساعت 23:30 چهارشنبه شب به وقت تهران در ورزشگاه هاوتورنز به میدان رفتند. آرسنال در حالی به مصاف حریف چمپیونشیپی خود میرفت که اصلا روزهای خوبی را در لیگ سپری نمیکند. شاگردان آرتتا در دو دیدار ابتدایی در لیگ برتر، دو شکست مقابل تیمهای برنتفورد و چلسی تجربه کردند و در این بین هیچ گلی نیز به ثمر نرساندند
با این حال آرتتا در این دیدار بالاخره توانست اوبامیانگ را از ابتدا بازی بدهد و این ستاره گابنی موفق شد در دقیقه 17، اولین گل آرسنال در فصل جدید را به ثمر برساند. اوبامیانگ در دقیقه 45 نیز گل دوم را به ثمر رساند و در آخر، نیکولاس پپه در دقیقه 46 گل سوم را زد تا توپچیها با پیروزی 3-0 به رختکن بروند.
در نیمه دوم نیز آرسنال اوضاع خوبی داشت. بوکایو ساکا در دقیقه 50 گل چهارم را زد. در دقیقه 62 پیرامریک اوبامیانگ موفق به هتتریک کردن شد و الکساندر لاکازت نیز در دقیقه 69 نامش را در لیست گلزنان بازی وارد کرد تا در پایان، شاگردان میکل آرتتا با نتیجه 6-0 به پیروزی برسند.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.
پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.