پنج شنبه ۳ فروردین ۱۴۰۲

دنیلو: بایرن مونیخ مرا می خواست اما نمی خواستم یوونتوس را ترک کنم

دنیلو: بایرن مونیخ مرا می خواست اما نمی خواستم یوونتوس را ترک کنم

دنیلو می خواهد پس از بازنشستگی وارد دنیای سرمربیگری شود

به گزارش ایران ورزشی و به نقل از  گل ایتالیا، دنیلو مدافع یوونتوس در مصاحبه با رپوبلیکا درباره علاقه بایرن مونیخ به خودش و تصمیمی که گرفت، صحبت کرد:

وضعیت یوونتوس؟ وقتی تغییرات زیادی اعمال شود، اوضاع همیشه بر وفق مراد پیش نمی رود. با این تغییرات نیاز است صبور باشیم. پیروزی مقابل چلسی به ما کمک کرد بفهمیم چه پتانسیلی داریم و تا کجا می توانیم پیش برویم. ما قهرمان اروپا را شکست دادیم، مگر نه؟ من دیگر آن بازیکن ده سال پیش نیستم. در گذشته دوست داشتم سانتر کنم و گل بزنم اما الان ترجیح می دهم در بیلد آپ شرکت کنم و توپ ها را به خوبی قطع کنم.
بایرن مونیخ شرایط جذب دنیلو را از یوونتوس جویا شد
مدافع تیم ملی برزیل ادامه داد:

  سرمربیگری در آینده؟ پنج یا شش سال پیش اصلا به چنین چیزی فکر نمی کردم اما الان فکرهایی در سر دارم. علاقه بایرن مونیخ در تابستان؟ بله، حقیقت داشت. بایرن مونیخ مرا می خواست اما من می خواستم در یوونتوس بمانم و خوشبختانه یووه هم نمی خواست مرا به بایرن مونیخ بفروشد. 

کپی
نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.

پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.