اسپانسر پیراهن استقلال کیست؟

یک از راههای تبلیغ برند تحت حمایت مالی قرار دادن تیمهای ورزشی است که به اسپانسر شدن شناخته میشود.
اغلب تیمهای ورزشی دنیا برای تأمین منابع مالی باشگاه و ورزشکاران خود از حمایتهای مالی اسپانسرها استفاده میکنند. برای مثال یک برند تولید کفش و ملزومات ورزشی مانند نایکی، اقدام به تحت پوشش قرار دادن تیمهای فوتبال از سراسر دنیا میکند و ملزم میشود تا لباس و دیگر ملزومات ورزشی تیمهای تحت پوشش خود را برای مسابقات مختلف فراهم کند.
تعداد طراحی و دوخت لباسها بنا به مفاد قرارداد بین اسپانسر و تیم ورزشی برای یک یا چند نیم فصل، رقابتهای ملی، مسابقات بین المللی و ... تعیین میشود.
تیم استقلال هم به عنوان یکی از بزرگترین تیمها در لیگ برتر فوتبال ایران، برای طراحی و ارائهی لباسهای خود که در مصاف با دیگر تیمها میپوشد، از اسپانسر استفاده میکند.
شرکت آلمانی آلاشپورت تا مدتی پیش اسپانسر لباس استقلال بود که طبق آخرین اخبار شرکت لی نینگ اسپانسر لباس استقلال برای فصل جدید و لیگ بیستم خواهد بود.
تیم استقلال که بیش از هفتاد سال از تأسیس آن میگذرد در طی این سالها اسپانسرهای بسیاری داشته و فوتبالیستهای استقلالی لباسهای متفاوتی را در بازیهای خود به تن کردهاند که در ادامه به مرور و توضیح تاریخچهی آنها میپردازیم.
تاریخچه تیم استقلال
پیش از صحبت دربارهی تاریخچهی لباس استقلال، بهتر است مختصری دربارهی تیم استقلال بدانیم.
در سال 1323 شمسی جمعی از دوچرخه سوارانی که عناوین قهرمانی داشتند برای جمع شدن و پیگیری امورشان، گردهمایی را پدید آوردند و نام آن را «کلوپ دوچرخه سواران» گذاشتند. سال بعد، یعنی در سال 1324 شمسی (1945 میلادی)، افرادی چون نواب، میرزایی، خشایی، خسروانی و جانانپور تیم دوچرخه سواری این باشگاه را تأسیس کردند.
این تاریخ سرآغاز تأسیس باشگاهی شد که امروزه به نام باشگاه استقلال میشناسیم. این باشگاه در طی هفتاد و هفت سالی که از تأسیسش میگذرد، اتفاقات، افتخارات و فراز و فرودهای بسیاری را تجربه کرده است.
پس از گذشت چند سال علاوه بر دوچرخه سواری، تیمهای ورزشی دیگری نیز در این مجموعه مشغول شدند از جمله بسکتبال، والیبال، وزنه برداری، شنا، پینگ پنگ، کشتی، فوتبال و ... . به همین خاطر در سال 1328 با تأیید اعضای هیئت مدیره تصمیم بر آن شد تا نام باشگاه از دوچرخه سواران که منحصر به یک رشتهی ورزشی بود به «تاج» تغییر کند.
تا سال 1357 و پیروزی انقلاب اسلامی، فعالیتهای این باشگاه تحت عنوان باشگاه تاج انجام میگرفت؛ اما از این تاریخ به بعد نام باشگاه به «استقلال» تغییر یافت و تا امروز تحت این عنوان به فعالیت خود ادامه داده است.
استقلال بعد از انقلاب
فوتبال و طرفداری از تیمهای مختلف فوتبالی در تمام دنیا یک امر مرسوم است. فوتبالیستها تنها برای به دست آوردن عناوین قهرمانی و بردن بازی نمیکنند بلکه بخشی از این هیجان و تلاش برای برنده شدن به خاطر شادی و اخترام به طرفدارانشان هست.
تیم استقلال به عنوان یکی از قدیمیترین تیمهای پایتخت افتخارات بسیاری دارد که باعث شده فوتبال دوستان بسیاری هوادار این تیم باشند.
آبی پوشان استقلالی در مسابقات ملی و بین المللی بسیاری شرکت کردهاند و افتخارات و جوایز بسیاری نیز به دست آوردهاند که درمجموع سی و هشت عنوان قهرمانی در سطح استانی، کشوری و قارهای را شامل میشود؛ از جمله: یک عنوان قهرمانی در مسابقات قهرمانی ایران، دو عنوان قهرمانی در جام باشگاههای آسیا، دو عنوان قهرمانی در سوپر جام تهران، چهار عنوان قهرمانی در جام حذفی تهران، هفت عنوان قهرمانی در جام حذفی ایران، نه عنوان قهرمانی در لیگهای سراسری فوتبال ایران، سیزده عنوان قهرمانی در جام باشگاههای تهران.
شکل گیری لباسهای استقلال
تیمهای ورزشی به ویژه در ورزشهای گروهی از لباسهایی با شکل و طرح یکسان استفاده میکنند و با آن در مسابقات شناخته میشوند.
رنگ ویژهی تیم استقلال آبی است و فوتبالیستهای استقلالی در بازیهای ملی و بین المللی با لباسهای آبی رنگ ظاهر میشوند. طی سالهای مختلف، طراحی و ظاهر لباس فوتبالیستهای استقلال برای رویدادهای گوناگون تغییرات بسیاری داشته است.
---
نخستین لباس استقلالیها لباسی یک دست آبی بود که لوگوی تاج روی قسمت سینهی آن حک شده بود.
نخستین لباس طرحدار بازیکنان استقلال در دههی شصت طراحی شد. در این لباس نیز رنگ آبی رنگ غالب است و طرح آن لوزیهای سفید و آبی کوچک در حاشیهی لباس بود که به صورت خطی مورب طراحی شده بود. در این دوره اسپانسر لباس استقلال آدیداس بود و لوگوی این برند وسط لباس حک شده بود.
در دورههای بعد نیز طراحیهای متفاوتی در خطوط سفید و آبی لباس و طراحی یقهی آن شاهدیم که گاه ساده و گاهی لباس را شلوغ کرده است.
در دههی هشتاد تغییر دیگری در لباس اغلب تیمها صورت گرفت و آن تنگتر شدنش لباس فوتبالیستها بود که لباس آبیپوشان پایتخت نیز از آن تأثیر گرفت.
در دههی نود طراحی عجیبی روی لباس استقلال صورت گرفت؛ لباس بازیکنان با تبلیغات بسیار پر شده بود به صورتی که روی شورت ورزشی آنها که در آن زمان سفید بود نیز نوشتههای تبلیغاتی بود.
اگر علاقه مند به تهیه و پیراهن استقلال هستید می توانید به سایت برادران اسپرت مراجعه کنید و مناسب ترین محصول را برای خود سفارش دهید.
طرفداران و لباسها
علاوه بر اسپانسرهایی که هزینههای مالی تیمها را بر عهده دارند، باشگاههای ورزشی با فروش محصولاتی که با طرح و لوگوی تیمشان هست میتوانند کسب درآمد کنند و طرفداران فوتبال نیز با خرید لباس تیمها و بازیکنان مورد علاقهی خود میتوانند در عین حمایت از تیم محبوبشان از لباسهای خاطرهانگیز ستارههای فوتبال بهرهمند شوند.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.
پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.