شاهین ایران برنز شکار میکند

خیلیها کشتی آزاد را به کشتی فرنگی ترجیح میدهند؛ دلیل این علاقه هم زیباییهای فنونی است که در کشتی آزاد اجرا میشود اما در فرنگی هم فنونی وجود دارد که از آنچه در کشتی آزاد رد و بدل میشود، زیباتر و تماشاییتر است. برای لذت بردن از کشتی فرنگی فقط کافی است تا کشتیهای برادران گرایی را تماشا کرد. محمدرضا و محمد علی گرایی ستارههایی از شهر شیراز و از سرزمین شعر و ادب هستند که به شاعران کشتی تبدیل شدند.
به گزارش ایران ورزشی؛ خیلیها کشتی آزاد را به کشتی فرنگی ترجیح میدهند؛ دلیل این علاقه هم زیباییهای فنونی است که در کشتی آزاد اجرا میشود اما در فرنگی هم فنونی وجود دارد که از آنچه در کشتی آزاد رد و بدل میشود، زیباتر و تماشاییتر است. برای لذت بردن از کشتی فرنگی فقط کافی است تا کشتیهای برادران گرایی را تماشا کرد. محمدرضا و محمد علی گرایی ستارههایی از شهر شیراز و از سرزمین شعر و ادب هستند که به شاعران کشتی تبدیل شدند. بخصوص محمدعلی گرایی که اصلاً به کشتی دفاعی اعتقادی ندارد و تمام تلاش خود را برای اجرای فنون پرتابی به کار میگیرد. اجرای این فنون بارها از سوی اتحادیه جهانی و علاقهمندان به کشتی دیده شده و او را به یک چهره استثنایی در دنیا تبدیل کرده اما با اینحال او در چهار دوره از مسابقات قهرمانی جهان که حضور داشته، فقط به مدال برنز رسیده و سه بار هم این برنز جهان را تکرار کرده است. کشتیگیر 27 سالهای که داستان شروع درخششاش در کشتی دنیا به مسابقات قهرمانی جهان در سال 2017 بر میگردد. مسابقات قهرمانی جهان در پاریس که سالتو باراندازهای او چشم علاقهمندان به کشتی را گرفت. سال 2018 با تصمیم غلطی که درباره او گرفته شد، یک وزن پایینتر و در وزن 72 کیلوگرم کشتی گرفت که کیلوهای زیادی را کم کرد و در نهایت هم به دلیل وزن کم کردنهای زیادی شکست خورد. بعد از تغییر و تحولات زیادی که در رأس فدراسیون و کادرفنی رخ داد، محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی شد و محمدعلی گرایی را برای مسابقات قهرمانی جهان در قزاقستان آماده کرد. گرایی بزرگ برای رسیدن به مدال طلا راهی نورسلطان شد و جهانی سال 2019 با غلبه بر کیم هیون وو بار دیگر نامش بر سر زبانها افتاد. کیم کرهای با کلی مدال برای مدال طلا آمده بود و هرگز فکر نمیکرد گیر فنهای بالای محمدعلی بیفتد اما افتاد و 8 بر صفر برنده شد. این درخشش اتحادیه جهانی را به استفاده از لقب شاهین برای گرایی وادار کرد. با توجه به شکست رومن ولاسوف در همان سال امیدها برای طلایی شدن گرایی افزایش پیدا کرد اما از این فرصت هم نتوانست استفاده کند و در نهایت هم با شکست مقابل برگ سوئدی آنجا هم به مدال برنز رسید. دومین مدال برنز گرایی در قزاقستان در حالی به نام او ثبت شد که همه نگاهها به توکیو دوخته شده بود. حالا محمدعلی، شاهین کشتی ایران بود و همه منتظر شکار یک مدال طلا بودند. جایی که ولاسوف و کیم نبودند به نظر مدال طلا برای گرایی در دسترس بود اما توکیو به کابوس گرایی تبدیل شد. محمدعلی در مسابقات صبح با یک سنجاب پرنده به تیتر یک دنیا تبدیل شد و از توکیو تا واشنگتن همه درباره فن او صحبت میکردند اما بعد از ظهر همان روز شکست او در نیمه نهایی ورق را برگرداند. این بار صحبت شکست او به میان آمده بود و حالا باید بعد از دو برنز جهانی او این بار برای برنز المپیک تلاش میکرد.
تلاشی که البته این بار جواب نداد و او ناامیدانه و با چشمانی گریان و بدون مدال برنز به ایران برگشت. پنجمی عنوانی نبود که او را راضی کند به همین دلیل به امید جبران راهی اسلو شد تا این بار شاهین ایرانی برای صید مدال طلا شانسش را امتحان کند اما ظاهراً قرار نیست او طلا را به دست بیاورد. این بار برخوردش با ولاسوف کار را سخت کرد و در نهایت هم به مدال برنز رسید. سومین مدال جهانی محمدعلی هم برنز شد تا او در 27 سالگی در انتظار جهانی 2022 بماند به امید اینکه بتواند به مدال طلا برسد.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.
پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.