علامت سئوال های پررنگ آقای اسکوچیچ

اسکوچیچ در این موقعیت خاص نمیتواند به بهانه جوانگرایی تیمش را تضعیف کند.
لیست تیم ملی برای بازی دوستانه مقابل بوسنی و البته پیرنگ های آن و دو نفر تازهای که به این لیست اضافه شدند، علامت سئوالهای پررنگی دارد. در خوشبینانه ترین حالت اسکوچیچ در دو اردوی اخیر تیم ملی نشان داده در دعوت از نفرات بیسلیقه است و وسواس ندارد. اتفاقی که میتواند در مسیر صعبالعبور پیش رو خطرناک جلوه کند. آیا اسکوچی با این سلیقه و این نفرات میتواند تیم ملی را به کرانه امن برساند؟ پرونده امروز این ماجرا را واکاوی می کند.
1
مازیار گیلکان: اسکوچیچ در این موقعیت خاص نمیتواند به بهانه جوانگرایی تیمش را تضعیف کند. او چارهای ندارد جز اینکه بهترینها را با خود همراه کند و غیبت لژیونرها در اروی سارایوو نیز عجیب است، از این منظر که تیم کامل اسکوچیچ مقابل بوسنی سنجیده نمیشود و این بازی دوستانه به اندازه کافی مورد بهرهبرداری فنی قرار نگرفته است. اسکوچیچ باید در دعوت از لژیونرها سخت میگرفت و جدی و مصمم در روز فیفا تیم کاملش را به بوسنی میبرد تا نمایش تیمش عیاری به دست دهد و به کار آینده بیاید. اما سرمربی تیم ملی ترجیح داد از این بازی برای محک بازیکنانی استفاده کند که همگی فرصتی برای حضور در ترکیب به این زودیها نخواهند داشت.
2
سام ستارزاده: ابهامات پرتعداد حاضران و غایبان لیست اخیر تیمملی بر کسی پوشیده نیست. اما از عدم پاسخگویی کادر فنی و مدیریتی تیمملی درمورد این نارساییها نیز نباید بهسادگی عبورکرد؛ بهخصوص این که لژیونرهای مهمی مانند جهانبخش، طارمی، سردار آزمون، علیرضا بیرانوند، و سامان قدوس، از نظر فنی مدنظر اسکوچیچ هم بودند. بازی با بوسنی یک گام مهم برای آمادهسازی تیمملی برای جدالهای پیشرو است. اگر این فرصت با بد بستهشدن لیست سوزاندهشود، اسکوچیچ و فدراسیوننشینان هردو پاسخگوی آن خواهندبود.
3
میعاد نیک: انتظار میرفت برای تقابل دوستانه با تیم بوسنی، دراگان از بهترین اسکوادلیست خود رونمایی کند و در واپسین مسابقه پیش از رقابتهای مقدماتی، هماهنگی بین بازیکنان اصلیاش را افزایش دهد. با سهلانگاریهای کادرفنی و عدم وجود یک نگاه مطالبهگر در فدراسیون فوتبال اما جدیدترین لیست تیم در شرایطی رونمایی شد که بسیاری از دانه درشتها با دلایلی خط خوردند که چند بازیکن دیگر با نقض همان دلایل در لیست حاضرند. تناقضهای بیشمار در تفکرات سرمربی تیم ملی و کجسلیقگیهای وی حالا باعث شده که شایعه نفوذ برخی ها در رختکن ملیپوشان رنگ و بویی جدیتر به خود بگیرد و ترس همیشگی بر آسمان فوتبال ملی ایران سایه افکند.
4
سامان موحدی راد: اگر چند لیست اخیر تیم ملی در زمان اسکوچیچ را که تعداشان زیاد همی نیست را کنار هم بگذاریم نمیتوانیم به الگویی درخور از سوی سرمربی تیم ملی برسیم. در واقع نمیتوانیم سلیقه او را تشخیق بدهیم. در زمان کیروش تکلیف مشخص بود. او چشم به بازیکنان لیگهای اروپایی داشت و در میان بازیکنان لیگ برتر هم تنها به بازیکنانی که فیزیک و قدرت بدنی مناسبی داشتند چشم دوخته بود. اما درخصوص اسکوچیچ نمیتوان یک الگو یا پترن خاصی را لحاظ کرد.
5
یدالله اکبری: تیم ملی جای آمادهها و بهترینهاست، نه بازیکنانی که صرفاً به دلیل سلایق و علایق به اردو فراخوانده شوند. اسکوچیچ در مهمترین بازی دوستانه تیم ملی، بخش عظیمی از موجودیت ملیپوشان را نادیده گرفته و برخی اسامی را حتی به نام به تیم ملی هم ترجیح میدهد. این انتخابها صرفا از روی کیفیت نیست و بازیکنان تاثیرگذار و ارزشمند از ترکیب تیم ملی دور ماندهاند. سرمربی تیم ملی میتواند هر بازیکنی که دوست داشت را انتخاب کند اما انتقاد بر او وارد است.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.
پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.