دوشنبه ۷ فروردین ۱۴۰۲

همایش بین المللی تجلیل از ورزشکاران مخالف عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی

ورزشکاران مسلمان، رژیم صهیونیستی را قبول ندارند

ورزشکاران مسلمان، رژیم صهیونیستی را قبول ندارند

* حمایت مادی ومعنوی این ورزشکاران از طرف تمام افرادیکه به قضیه فلسطین اهمیت می‌دهند لازم است. * تلاش برای ایجاد پیمان نامه‌ی حمایت از ورزشکاران عرب ومسلمان.

به گزارش ایران ورزشی و به نقل از الوفاق؛ در حاشیه همایش بین المللی تجلیل از ورزشکاران مخالف عادی‌سازی روابط که توسط «کمپین جهانی بازگشت به فلسطین» برگزار می‌شود و در بیروت پایتخت لبنان در حال برگزاری است، الوفاق - به صورت تلفنی – با دبیر این کمپین مصاحبه مطبوعاتی به منظور نشان دادن مظلومیت این قهرمانان وتمام ملت فلسطین به تمامی محافل عربی و اسلامی در ایران وخارج از کشور انجام داد. واین کنفرانس تجلیل از ورزشکارانی را برجسته می‌کند که از طریق ورزش موضوع فلسطین را برجسته نموده وپیروز شدند، وهدف از آن این است که از طریق ورزش جهانیان را با آرمان کشورهای اسلامی و عربی واولویت اول آن‌ها وخودشان که همان فلسطین است آشنا کنند.
و بازیکنانی که در این همایش تجلیل از آنان صورت می‌گیرد و نشان افتخار «طلای قدس» به آنان اهچا خواهد شد «عبارتند از:
- فتحی نوری از الجزائر -بازیکن جودو.
- محمد وصفی عید از اردن - بازیکن کیک بوکسینگ.
- اسامة ابو جامع از اردن - بازیکن پینگ پنگ (از معلولان).
- محمد عبد الرسول از سودان - بازیکن جودو.
- حبیب السبتی م از کویت - بازیکن جودو.
- محمد العوضی از کویت - بازیکن تنیس.
- علی الکنانی از عراق - بازیکن موای تای.
- مالک الزیباوی از لبنان - بازیکن کاراته.
- فادی عیدی از لبنان - شطرنج.
- آرین غلامی از ایران - شطرنج.
- محمد عبد الرحیم الطالب از موریتانیا - شطرنج.
- میساء العباسی از تونس - بوکس.
- باشگاه ارتش سوریه و منتخب تیم ملی بسکتبال.
ومتن مصاحبه مطبوعاتی با جناب آقای «عبدالملک سکّریه»، دبیر وهمراه این گروه به شرح زیر است:
س: آیا این فعالیت (کنفرانس) مردمی است یا توسط حزب یا کشور خاصی حمایت می‌شود؟
ج: این همایش بین‌المللی برای تجلیل وقدردانی از ورزشکارانی است که عادی‌سازی روابط با اسراییل را رد می‌کنند و مسئول سازماندهی آن «کمپین جهانی بازگشت به فلسطین» است که یک سازمان مردمی است و انجمنی است که همه فعالان در تمامی گروه‌ها است از جمله افراد، انجمن ها، مؤسسات یا کمپین‌هایی هستند که از فلسطین در سرتاسر جهان حمایت می‌کنند و در حدود ۸۰ کشور در سراسر جهان در پنج قاره حضور دارند.
س: چگونه این ایده به ذهن شما رسید؟ چه چیزی باعث شد که این قدم را بردارید؟
ج: این ایده را ما در ابتدای سال ۲۰۲۱ مطرح کردیم و پاسخی بود به آنچه که معامله قرن نامیده می‌شود، همچنین پاسخی بود به تسلیم شدن برخی رژیم‌های عربی، که رژیم غاصب صهیونیستی را به رسمیت شناختند، و با آن پیمان نامه‌هایی منعقد کردند واقدام به عادی‌سازی روابط نمودند، وچون ما معتقدیم که رژیم‌ها اقدام به عادی‌سازی روابط می‌کنند، اما مردم مخالف این عادی‌سازی روابط هستند و این کار ما عملی نمودن کار این ستارگان قهرمان در دنیای ورزش است، زمانی که از بازی در یک مسابقه بین المللی یا المپیک خودداری کردند، تنها به این دلیل که بازیکنی که با آن روبرو خواهند شد از رژیم غاصب صهیونیستی است وچون کشوری به نام (اسرائیل) را به رسمیت نمی‌شناسیم، فقط کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسیم و واین رژیم غاصب به زور استعمار در سرزمین فلسطین موجودیت یافته وتحمیل شده است، واین سرزمین باید به مردم آن یعنی مردم فلسطین بازگردانده شود، بنابراین این انجمن ابتدا برای تجلیل از این قهرمانان و اعطای مدال «طلای قدس» به عنوان یک جایزه معنوی افتخاری برای آن‌هاست تا به خاطر مدالی که در مسابقات بین المللی از آن‌ها محروم شده اند، جبران شود.
س: ورزشکار جوانی که با ورزشکار نماینده رژیم صهیونیستی روبرو نمی‌شود، چگونه از او حمایت مالی می‌کنید؟ پس از آن فشارهای شدیدی بر او وارد می‌شود، در برخی کشورها این فشار از اتحادیه کشورش می‌آید، زیرا این اتحادیه‌ها به هر نحوی به اسرائیل یا آمریکا وابسته هستند، چگونه می‌توان از چنین ورزشکارانی حمایت کرد؟
ج: البته تصمیمی که این ورزشکار گرفته تصمیمی شجاعانه و تصمیمی است که برخی از آن‌ها برای این تصمیم بهای گزافی پرداختند، زیرا طبق تصمیمات بین المللی، هرکس از مسابقات بین المللی انصراف دهد، سال‌ها از حضور در مسابقات باز می‌ماند.
البته این یک تصمیم ناعادلانه است، زیرا بازیکن باید این آزادی را داشته باشد که با بازیکن مورد نظر خود رو در رو شود، وهرگاه که نخواهد، آزادی کناره‌گیری یاعدم پذیرش را داشته باشد، وبنابراین این قانون محروم نمودن بازیکن، در واقع محدودیت آزادی بازیکن است و تمام اینها کارها جهت تثبیت وموجودیت بخشیدن به چیزی به نام رژیم صهیونیستی است.
این کار مستلزم کار زیاد متخصصان، نهادها و همه کسانی است که وجدان دارند و از آرمان اول کل جهان به طور عام و در جهان اسلام به طور خاص حمایت می‌کنند و فدراسیون‌های ورزشی کشورهای اسلامی باید تحت فشار قرار گیرند که تسلیم این تصمیم‌های ناعادلانه نشوند وهیچ اهمیتی به آن‌ها ندهند، بلکه برعکس، باید از این قهرمانان تجلیل به عمل آید، زیرا آن‌ها حاضر نشدند با کسانی که نماینده رژیم غاصب صهیونیستی هستند بازی کنند.
س: توصیه شما به عنوان یک کمپین یا همایش، برای کشورهای عربی و اسلامی در این زمینه چیست؟ و چگونه می‌توان از چنین افرادی حمایت قانونی کرد؟
ج: ما روی رژیم‌ها شرط‌بندی نمی‌کنیم، زیرا آن‌ها یا ترسو یا سست هستند، آن‌ها تصمیم درستی برای این ورزشکاران نخواهند گرفت، ما مردم، ورزشکاران، روشنفکران واهالی فرهنگ، اصحاب رسانه، دانشگاهیان و هنرمندان را مورد خطاب قرار می‌دهیم تا گرداگرد این ورزشکاران قهرمان گرد هم آیندف ورزشکارانی که یاریگر موضوع فلسطین هستند اما کسی را نیافتند که از آن‌ها حمایت کند، بنابراین ما تمام آن‌ها را مورد خطاب قرار می‌دهیم که در کنار این ورزشکاران بایستند.
اما ما یک یا چند جلسه خواهیم داشت که برای بحث در مورد پیمان نامه‌ی افتخاری برای حمایت از ورزشکاران عرب و مسلمان و مردم آزاده در سراسر جهان وجهت تحریم رژیم صهیونیستی داریم، و از همه کسانی که می‌توانند از چنین ایده‌هایی که شامل مقاومت در برابر عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی است، چه به صورت چه قانونی و چه رسانه‌ای ویا در قالب یک حرکت مردمی، حمایت کنند، دعوت می‌نماییم و آماده همکاری با آن‌ها هستیم تا در کنار هم باشیم و در اتحاد وفدراسیون وتجمع خود قوی‌تر باشیم.
س: در رابطه با حمایت مالی از این موارد؛ آیا ایده یا توصیه‌ای دارید؟ می‌دانید که با محروم کردن آن‌ها از بازی کردن یا اعمال هر گونه تنبیهی دچار ضرر مالی می‌شوند، آیا ایده‌ای در مورد مثلا ایجاد یک صندوق مالی برای حمایت از آن‌ها دارید؟
ج: ما توانایی لازم برای حمایت از آن‌ها را نداریم، اما از طریق این کنفرانس، موضوع آن‌ها را در برابر افکار عمومی عربی و اسلامی مورد توجه قرار دادیم و هر که بخواهد کمک کند، بپذیرد یا حمایت کند، قطعاً توپ در زمینش است- منظور در زمین شخصی است که می‌خواهد کمک کند - ما نمی‌توانیم از کسی کمک بخواهیم، چرا که ما را اشتباه نفهمد که ما به دنبال تجارت در این موضوع هستیم، ما در قضیه فلسطین معامله نمی‌کنیم، ما در راه حق وضد باطل مبارزه و تلاش می‌کنیم، که همان قضیه فلسطین است، وموضوعی عادلانه است، زیرا فلسطین سرزمینی عربی و اسلامی است و مقدسات دارد و همه اعراب وظیفه دارند که برای آزادی فلسطین از رژیم اشغالگر صهیونیستی تلاش کنند، از طریق این کنفرانس و پوشش رسانه‌ای که خواهد داشت، علاقمندان به قضیه فلسطین مطلع خواهند شد، و از آن‌ها حمایت می‌کنند.
س: در رابطه با ایران؛ ورزشکاران زیادی هستند که مسابقاتی را که در آن با اسرائیلی‌ها روبرو شده بودند تحریم کردند، آیا ورزشکاران ایرانی هستند که در این کنفرانس جوایز دریافت کنند؟
ج: بله، ورزشکاران ایرانی که از موارد این موضوع هستند در این همایش حضور دارند و از آن‌ها تجلیل می‌کنیم و مدال «طلای قدس» به آن‌ها اهدا می‌شود.
در این همایش از کشورهای الجزایر، لبنان، اردن، کویت، سودان و عراق چهره‌های ورزشی حضور خواهند داشت اما از ایران فقط یک نفر.
۱۰ کشور وجود دارد و ما دوست داشتیم تعداد آن‌ها بیشتر باشد، اما به نظر می‌رسد که برخی از آن‌ها به دلایل زیادی نتوانسته‌اند شرکت کنند، که برخی از این دلایل شخصی و برخی دیگر مربوط به شرایط خارج از کنترل آن‌ها و تنها ایرانی است که به بیروت آمده است، آقای «آرین غلامی» وشطرنج باز بود.
س: همه برای شرکت در کنفرانس به بیروت سفر می‌کنند؟
ج: بله؛ همه آن‌ها از روز دوشنبه در بیروت بودند - برنامه روز اول توزیع جوایز و تجلیل از ورزشکاران بود و روز دوم بازدید از جنوب لبنان در مرز فلسطین. روز چهارشنبه نیز نشستی با مردم فلسطین در اردوگاه برج البراجنه با آوارگان فلسطینی حاضر در این اردوگاه برگزار می‌شود.
ترجمه: موناسادات خواسته

کپی
نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.

پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.