هتتریک طلا
سه قهرمانی در پنج وزن نخست برای شاگردان درستکار

محسن وظیفه
خبرنگار
تیم ملی کشتی آزاد ایران در 5 وزن نخست صاحب سه مدال طلا شد. در 5 وزن نخست تیم ایران در حالی 5 کشتیگیر خود را روی تشک فرستاد که رحمان عموزاد، علی سوادکوهی و محمدحسین محمدیان به سه مدال طلا رسیدند. مهدی یگانه جعفری پنجم شد و رضا مؤمنی هم از دور مسابقات کنار رفت.
ایران ورزشی: تیم ملی کشتی آزاد ایران در 5 وزن نخست صاحب سه مدال طلا شد. در 5 وزن نخست تیم ایران در حالی 5 کشتیگیر خود را روی تشک فرستاد که رحمان عموزاد، علی سوادکوهی و محمدحسین محمدیان به سه مدال طلا رسیدند. مهدی یگانه جعفری پنجم شد و رضا مؤمنی هم از دور مسابقات کنار رفت.
کسب سه طلا در 5 وزن تیم جوان و تغییر کرده پژمان درستکار را در یک قدمی قهرمانی قرار داد و حالا تیمی که برای پشتوانهسازی و جوانگرایی برای قهرمانی آسیا در اولان باتور انتخاب شده بود، یک بار دیگر میتواند با عنوان قهرمانی به ایران برگردد.
در مسابقات 5 وزن اول چهره درخشان تیم ایران رحمان عموزاد بود. کشتیگیر 65 کیلوگرم مازندرانی با ارائه یک کشتی بینقص مقابل باجرانگ پونیا دارنده مدال برنز و نقره جهان و همچنین نقره المپیک به مدال طلا دست پیدا کرد. نکته مهم در کشتی که رحمان از خودش ارائه داد، تغییر تاکتیکی بود که برای پیروزی در این مسابقه به کار برد. از زمانی که داور سوت کشتی مسابقه فینال را زد، مشخص بود که رحمان برای این مسابقه برنامه دارد. نوع کشتی رحمان عموزاد که باعث شده همه به او لقب رحمان بیرحم را بدهند، کشتی رو به جلو و زیرگیریهای مداوم بود. کشتیهای دیدنی با ارائه تکنیکهای زیاد اما برای این مسابقه با برنامهریزی دقیق کادرفنی او فقط یک بار زیرگیری کرد که آنهم کاملاً درست و دقیق بود و تا پایان مسابقه هم اجازه نداد که حریفش بیش از یک امتیاز بگیرد. رحمان عموزاد برای رسیدن به فینال در دور نخست با نتیجه 11 بر صفر مقابل عنایت اله از پاکستان به پیروزی رسید اما در ادامه کایکی یاماگوچی قهرمان جوانان جهان از ژاپن و تسوگبادراخ تسیویسورن از مغولستان را از پیش رو برداشت و راهی فینال شد. مدالهای برنز این وزن نیز به رحمان اف از ازبکستان و یاماگوچی از ژاپن رسید.
ضعیفترین کشتیگیر ایران در روز نخست هم مهدی یگانه جعفری بود. کشتیگیری که با بیش از 30 سال سن برای اولین بار دوبنده تیم ملی را به تن کرد اما نتوانست مدالی را در این مسابقات کسب کند و با عنوان پنجمی به ایران برگشت. یگانه جعفری قرعه خوبی را هم داشت و دور اول استراحت کرد اما در دور دوم مقابل تایشی ناریکانی از ژاپن شکست خورد و با توجه به حضور این کشتیگیر در فینال راهی دیدار ردهبندی شد. در این مرحله اما مقابل حریف قزاق خود در یک رقابت پرانتقاد 4 بر صفر شکست خورد و به عنوان پنجمی رسید. این شاید اولین و آخرین حضور یگانه جعفری در قهرمانی آسیا باشد که نتوانست از آن استفاده کند. او از رضا مؤمنی هم عملکرد ضعیفتری داشت. رضا مؤمنی در وزن 57 کیلوگرم در حالی به ترکیب تیم ملی رسید که بسیار جوان است و دومین حضورش در مسابقات بینالمللی را تجربه میکرد. مؤمنی در دور نخست استراحت کرد اما در مرحله بعد مقابل زانابازار زاندانبود دارنده مدال نقره آسیا از مغولستان 10 بر 6 شکست خورد و از دور رقابتها کنار رفت. مؤمنی با توجه به سن و سال کمی که دارد در آینده میتواند هم قهرمانی آسیا را باز هم تجربه کند و هم قهرمانی جهان را؛ شرایطی که برای یگانه جعفری دیگر فراهم نیست.
علی سوادکوهی هم یکی از طلاییهای کشتی ایران در روز نخست بود. او در حالی به مدال طلای وزن 79 کیلوگرم رسید که سال گذشته هم به مدال نقره دست پیدا کرده بود. سوادکوهی پس از استراحت در دور اول، دور دوم با نتیجه 8 بر 6 مقابل بیامبادورج انخبایار از مغولستان به پیروزی رسید. با همین یک کشتی به نیمهنهایی رسید و در این مرحله هم 3 بر صفر یودایی تاکاهاشی از ژاپن را مغلوب کرد و به فینال راه یافت. سوادکوهی در فینال هم در یک کشتی عجیب و غریب 9 بر 9 بالیان گوراو دارنده مدال نقره آسیا از هند را شکست داد تا به مدال طلای آسیا برسد.
مطمئنترین کشتیگیر ایران در روز نخست هم محمدحسین محمدیان بود. دارنده مدال برنز جهان در وزن 97 کیلوگرم در حالی به مدال طلا رسید که به هیچ یک از حریفانش امتیاز نداد و هر سه حریف را با ضربه فنی برد.
او ابتدا ضیامحمد صفراف از ترکمنستان، بعد ساتیوارت کادیان از هند و در نهایت هم باتزول اولزیسایخان از مغولستان را با نتیجه عالی شکست داد تا مقتدرانه به عنوان قهرمانی برسد. او سومین طلای تیم ایران در روز نخست را به دست آورد.
کپی
نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.
پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.