نفــاق در ورزش

ایران ورزشی - چند روزی از ماجرای اتفاقات مجمع فدراسیون کشتی میگذرد اما هنوز ترکشهای این مجمع تاریخی ادامه دارد. با وجودی که در یکی دو روز گذشته خیلیها سعی کردند که با وساطت از آتش اختلافات کم کنند تا وزارت ورزش و جوانان و ورزش اول ایران اندکی با آرامش کار را پیش ببرند اما با این حال برخی از اعضای مجمع در حرفهای خود به فدراسیون کشتی نیش و کنایه زدند. در مجمع فدراسیون بوکس یکبار دیگر بهانه حمله به فدراسیون کشتی فراهم شد که در حضور محمد پولادگر هم بود اما معاون ورزش قهرمانی هیچ واکنشی به این حرفها نشان نداد. مجمع فدراسیون بوکس روز گذشته در آکادمی مجموعه ورزشی انقلاب برگزار شد که محمد پولادگر معاون ورزش قهرمانی در این نشست حضور داشت. در این مجمع قرار بود که برنامههای سالانه بوکس ارائه شود اما بیشتر زمان مجمع به نیش و کنایه زدن به مجلس شورای اسلامی و فدراسیون کشتی گذشت. ظاهراً مشکلاتی که در مجمع فدراسیون کشتی پیش آمده بود، به طور خودجوش در حضور محمد پولادگر به فدراسیون بوکس هم رسید. موضوعی که فقط آسیب بیشتر به ورزش را در پی دارد.
حسین ثوری: سالن بوکس را شش ماه پیش به کشتی دادند!
بحث اول را حسین ثوری شروع کرد. رئیس فدراسیون بوکس با انتقاد از واگذاری زمین فدراسیون بوکس به کشتی، گفت:«متأسفانه شرکت توسعه، خانه بوکس را بدون مشورت و بهصورت غیر عقلانی به کشتی واگذار کرد تا جفای بزرگی در حق بوکس شود. خواهش میکنم در این مورد ورود کنید. قرار نیست هرکس صدایش را بلند کند و به خواستههای خود برسد. ما تنها فدراسیونی هستیم که فاقد یک جای مناسب برای برگزاری اردوهای خود هستیم. بستر خوابگاهی ما مناسب نیست. الان جایی نداریم که دو تیم در حد ۳۰ نفر را به اردو دعوت کنیم.» این ادعا در حالی مطرح میشود که زمینی که بوکس اعتقاد دارد، متعلق به آنهاست، چند سال است که نیمه کاره رها شده و هیچ کس سراغ آن نمیرفت. ظاهراً خود حسین ثوری هم به سراغ این مجموعه نرفته و اصلاً هم به طور دقیق نمیداند که سالنی در کار نبوده بلکه یک مجموعه بتونی بود که
نیمه کاره رها شده بود:«از ۶ ماه پیش این سالن آزادی را به کشتی دادهاند و ما روز گذشته مطلع شدیم. متأسفانه حق ما را میخورند و مطمئن باشید با همه توان پیگیر حق بچههای بوکس هستم. امیدوارم وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نیز به این مهم ورود کنند.» طبق ادعای حسین ثوری شش ماه پیش این زمین به فدراسیون کشتی واگذار شده و البته واگذارکننده هم شرکت توسعه و تجهیز بوده و توافقنامه امضا شده که وزیر ورزش هم در جریان بوده اما از آنجایی که حسین ثوری حتی از داشتههای مجموعهاش خبر ندارد، بعد از شش ماه متوجه میشود که مجموعهاش را به فدراسیون دیگری واگذار کردند اما با این حال سعی میکند برای خوشایند معاون وزیر به فدراسیون کشتی نیش بزند.
باقرزاده: وزارت ورزش از بودجه مجلس بیخبر بود؟!
نفر دومی که در مجمع فدراسیون بوکس حضور داشت و سعی کرد به بودجهای که مجلس شورای اسلامی به 28 فدراسیون اختصاص داده ورود کند، فضلالله باقرزاده، رئیس فدراسیون شمشیربازی بود. باقرزاده نایب رئیس کمیته ملی المپیک است و در این مجمع هم بهعنوان نماینده کمیته حضور داشت اما با این حال صحبتهای خود را با کنایه به مجلس شورای اسلامی شروع کرد:«کمیسیون فرهنگی مجلس 350 میلیارد هزینه میکند و بودجه برای برخی رشتههای ورزشی در نظر میگیرد، اما یک ریال برای بوکسی که برای اولین بار موفق به کسب مدال جهانی شده است، در نظر نمیگیرد. ورزش دنیا بیکار نمینشیند و رشتههایی مانند بوکس و شمشیربازی هستند که در المپیک در آستانه تاریخسازی بودند. تیراندازی در المپیک خوشرنگترین مدال را کسب میکند، اما به آن توجه نمیشود.» باقرزاده رئیس فدراسیون شمشیربازی است که از بودجه مجلس شورای اسلامی سودی نبرده و حالا ادعاهایی را مطرح میکند که در روزهای گذشته نمایندگان مجلس به آن پاسخ دادند:«چگونه این بودجه خارج از وزارت ورزش تقسیم شد که روح وزارت ورزش خبر نداشت؟ جوان زحمتکش سیستان و بلوچستانی در سال گذشته مدال جهانی گرفت و باید صورت او را ببوسیم. والیبال ما در روزهای گذشته موفق به شکست امریکا شد و موجی از خوشحالی را در جامعه به وجود آورد، اما فدراسیون والیبال پنج میلیارد و یک رشته ورزشی که هیچ افتخاراتی ندارد، بودجه بیشتری گرفته است. دست دوستان در مجلس درد نکند و پای آنها را میبوسم، اما چرا برای بوکس بودجه در نظر گرفته نشده است؟!»
مشکل بزرگ ورزش به خاطر ضعف و بیبرنامگی
مدیرانـی که نه مـیبیننـد و نه مـیشنونـد
مشکل امروز ورزش ایران مدیرانی هستند که ظاهراً نه میبینند و نه میشنوند. در چند روز گذشته بارها نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره بودجهای که به 28 فدراسیون ورزشی بهصورت حمایتی اختصاص پیدا کرده صحبت کرده اما باز هم برخی از مدیران ورزشی حرفهای قبلی خود را میزنند. دو روز پیش احمد راستینه رئیس کمیسیون فرهنگی و کمیته تربیت بدنی مجلس شورای اسلامی به صراحت اعلام کرد که بودجه اختصاصی به 28 فدراسیون ورزشی حمایتی و خارج از بودجه وزارت ورزش بوده اما باز هم در مجمع فدراسیون بوکس برخی از مدیران ورزشی همان حرفهای قبلی را تکرار کردند. ظاهراً مدیرانی که در این سالها عادت کردهاند با کت و شلوار اتو کشیده، با راننده شخصی و اتومبیل بیتالمال دست در جیب بیایند و بروند، حاضر نیستند بپذیرند که مجلس به مذاکرات و گفتوگوها و ارائه برنامه بودجه دادند و هر رئیس فدراسیونی که برنامه خود را ارائه نکرده بودجه هم نگرفته است. طبیعی است که برخی از این افراد فقط به فکر دریافت حقوق و حق مأموریت سفرهای خارجی هستند و گرنه میتوانستند آنها هم به مجلس بروند و برنامه ارائه بدهند و بودجه دریافت کنند. عجیب است که در این مدت بارها نمایندگان مجلس شورای اسلامی توضیح دادند که چرا و به چه این بودجه را به 28 فدراسیون اختصاص دادهاند با این حال هنوز برخی از مدیران همان حرف قبلی خود را میزنند. شاید این دست از مدیران بینایی خود را از سر حسادت، از دست دادهاند که نمیتوانند این مصاحبهها را ببینند یا شاید هم به لحاظ شنوایی دچار مشکل شدهاند که نمیتوانند حرفهایی که نمایندگان مجلس شورای اسلامی در این چند روز اخیر گفتهاند را بشنوند. احمد راستینه رئیس کمیسیون فرهنگی و کمیته تربیت بدنی مجلس شورای اسلامی دو روز پیش درباره بودجه اختصاص یافته به 28 فدراسیون توضیح داد: «سال قبل با هماهنگی با فراکسیون ورزش به همه فدراسیونهای ورزشی نامه زدیم و از آنها خواستیم برنامههای خود و همچنین مسیر پیش رویشان را به مجلس گزارش کنند تا بتوانیم در پیگیری کمک به آنها بهصورت ویژهتر اقدام کنیم. طبیعتاً برخی از فدراسیونها برنامههای خود را اعلام کردند که مورد حمایت قرار گرفتند و برخی نیز در این زمینه کوتاهی کردند. همچنین در کنار حمایت از ۲8 فدراسیون، ۸۰ میلیارد تومان جهت کمک به کمیته ملی المپیک اختصاص دادیم تا فدراسیونهایی را که فکر میکنند باید مورد حمایت قرار بگیرند و شاید ما حمایت نکردیم و از قلم افتادهاند، مورد حمایت قرار دهند. ۴۰ میلیارد تومان دیگر نیز جهت کمک حمایتی از کمیته ملی پارالمپیک تخصیص دادیم.» چطور ممکن است که باقرزاده بهعنوان رئیس فدراسیون شمشیربازی این اظهارات را نشنیده باشد؟ حتماً شنیده است اما اینکه او بعد از سالها حضور در رأس فدراسیون شمشیربازی نتوانسته دو خط برنامه مدون برای تیمهای ملی بنویسد و هنوز تیمهایش بدون خانه شمشیربازی هستند و محل تمرینی مناسب و خوابگاه درست و حسابی ندارند، باید بهدنبال یک مقصر گشت. باید حسن ثوری امروز صدایش را بلند کند تا به علیرضا دبیر نیش بزند اما کسی هست که از او بپرسد اصلاً چند بار رفته زمین نیمهکاره بوکس را ببیند. اصلاً میدانست که بوکس زمین نیمهکاره در آزادی دارد؟ در مجمع او مدعی شد که سالنش را گرفتند در حالیکه نمیداند یک مجموعه نیمهکاره بود که مدت زمان زیادی به حال خود رها شده بود. چنین مدیرانی برای توجیه بیبرنامگی و ضعف خود باید دنبال مقصر بگردند و چه کسی بهتر از علیرضا دبیر که این روزها به کانون توجهات تبدیل شده است.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.
پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.