سه شنبه ۸ فروردین ۱۴۰۲

وحید محمدزاده: خیلی زحمت می ‌کشیم اما با اشتباه داوری تمام زحمات‌مان به هدر می ‌رود

وحید محمدزاده: خیلی زحمت می ‌کشیم اما با اشتباه داوری تمام زحمات‌مان به هدر می ‌رود

مدافع ذوب آهن از اخراج عجیبش در دیدار برابر ماشین سازی می گوید.

به گزارش ایران ورزشی، وحید محمدزاده در خصوص اخراجش در دقایق ابتدایی دیدار ذوب‌آهن اصفهان و ماشین‌سازی تبریز به میزان گفت:

جا دارد از بازیکنان ذوب‌آهن تشکر کنم چون اخراج من در دقایق ابتدایی بازی کار آن ها را دشوارتر کرد. بازیکنان تمام تلاش خود را کردند تا تیم شکست نخورد. با تصمیم اشتباه داور درباره اخراج من، کار برای تیم ما سخت شد و من هم از بازی بعدی محروم شدم. بابت این مسئله بسیار ناراحت هستم چون نمی‌توانم در بازی بعدی در خدمت تیم خود باشم.

محمدزاده افزود:

تمرینات خوبی را سپری کردیم و به دنبال سه امتیاز از بازی با ماشین‌سازی و حتی بازی هفته اول بودیم، اما اشتباهات داور در هر دو بازی، باعث شد نتوانیم امتیازات کاملی از این مسابقات بگیریم. امتیازات هفته‌های اول برای تیم‌ها خیلی مهم است اما ما در دو بازی چهار امتیاز را به راحتی از دست دادیم. اگر هم درباره داوری‌ها حرف بزنیم، محروم می‌شویم.

بازیکن تیم ذوب آهن اصفهان در پایان گفت:

خیلی زحمت می‌کشیم اما با یک تصمیم اشتباه تمام زحمات‌مان به هدر می‌رود. مطمئناً از این دست اشتباهات باز هم پیش می‌آید اما امیدوارم میزان آنها کمتر شود، چون ما در این دو هفته بیشتر از سایر تیم‌ها از داوری ضربه خوردیم.

کپی
نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.

پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.