حسین رضازاده: پای کار هستم، هر کجا که نیاز باشد

ایران ورزشی - سرپرستی سجاد انوشیروانی برای وزنهبرداری بعد از یک دوره طولانی رخوت و منزوی شدن اهالی این رشته، اتفاقی خوب و مسرتبخش بود. اتفاقی که امروز موجب شده است پای تمامی ستارههای نامدار و افتخارآفرین وزنهبرداری ایران بعد از سالها انزوا و دوری از این مجموعه به خانه باز شود.
برندهای نامی و بزرگ این رشته پرافتخار المپیکی همچون «حسین رضازاده» که روز گذشته حضورش در فدراسیون و دیدارش با سرپرست فدراسیون وزنهبرداری خبری خوب و امیدوارکننده برای جامعه وزنهبرداری و ورزش ایران بود. حضوری قابل تقدیر که خبر از پیوند دوباره و همدلی بین ستارههای نامی و برندهای بینالمللی وزنهبرداری ایران میدهد. همدلی و پیوندی که «حسین رضازاده» روی آن تأکید دارد و معتقد است که وزنهبرداری ایران در شرایط فعلی سوای جذب منابع مالی جدا از بودجه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک، نیاز جدی به همدلی، اتحاد و یکدست شدن دارد.
با این مقدمه به بهانه حضور رضازاده در فدراسیون وزنهبرداری و دیدارش با رفقای قدیمی، با قویترین مرد اسبق وزنهبرداری جهان همکلام شدیم تا نظر کارشناسی او را در خصوص تغییر و تحولات ایجاد شده در مجموعه مدیریتی، فنی و اداری فدراسیون
بشنویم.
علایم نداشتم ولی تستم مثبت شد!
رئیس انجمن پاراوزنهبرداری ایران در خصوص ماجرای مثبت شدن تست کرونایش در کره جنوبی و قرنطینه یک هفتهای در این کشور میگوید: «حقیقتاً خودم هم متوجه نشدم که چه اتفاقی برایم افتاد و چه شد که تست سومم مثبت شد؟! من دو بار تست داده بودم و نتایج تستم منفی بود، اما مرتبه سوم که از من تست کووید گرفته شد، مثبت بود. هیچ علایمی هم نداشتم؛ نه بدن درد، نه سردرد، نه گلودرد... هیچ موردی وجود نداشت که به آن شک کنم. اما طبق پروتکلهای بهداشتی، یک هفته در هتل محل اقامتمان قرنطینه شدیم تا نهایتاً اگر مشکلی هم وجود داشت برطرف شود. خداراشکر که مشکلی برایم بوجود نیامد و بعد از یک هفته تستم منفی شد و اجازه خروج از قرنطینه و بازگشت به ایران را گرفتیم.»
خوشحالم وزنهبرداری از انزوا خارج شد
حسین رضازاده دارنده دو نشان طلای ارزشمند دسته فوق سنگین وزنهبرداری از بازیهای المپیک 2000 و 2004 سیدنی و آتن درخصوص تغییرات مدیریتی، اجرایی و فنی ایجاد شده در فدراسیون وزنهبرداری معتقد است: «قطعاً تغییرات صورت گرفته در فدراسیون وزنهبرداری را باید به فال نیک گرفت. خیلی از این بابت خوشحالم که سکان هدایت وزنهبرداری دست اهلش داده شده و نفراتی در بدنه مدیریتی، اجرایی و فنی وزنهبرداری آرام آرام دارند جایگزین میشوند که از جنس این رشته هستند و حقیقتاً دغدغه وزنهبرداری و پیشرفت و اعتلای این رشته پرافتخار المپیکی را دارند. ما هرچه در طول این مدت در داخل و عرصههای مختلف بینالمللی ضربه خوردیم بابت این بود که سیستم مدیریتی پیشین بیشتر دغدغه منافع شخصی داشتند تا توجه به منافع ملی و پیشرفت وزنهبرداری در عرصههای مختلف. به همین دلیل ما به جای حرکت به سمت جلو سالها درجا زدیم. الان هم خداراشکر میکنم که با همت خانواده وزنهبرداری، حال وزنهبرداری خوب شده و شاهد حضور و رفت و آمد اهالی این رشته در خانه خودشان (فدراسیون وزنهبرداری) هستیم. اتفاقی مهم و مؤثر که میتواند انگیزهساز و امیدبخش باشد برای روزهای روشن وزنهبرداری در آینده.»
نیاز ضروری به اسپانسر و حامی مالی داریم
رضازاده در خصوص وضعیت مالی و بودجهای وزنهبرداری و اینکه چه تدابیری باید در نظر گرفت تا این مجموعه از شرایط بد و نامطلوب مالی که گرفتارش هستند خارج شود، تأکید دارد: «من نزدیک به 6 سال تجربه سرپرستی و مدیریت فدراسیون وزنهبرداری را دارم و همه این پستی و بلندیها و فراز و فرودها را تجربه کردم و طعمش را چشیدم. قطعاً در شرایط بدی که وزنهبرداری از نظر مالی و بودجهای دارد، ابتدا خواهشم از جامعه وزنهبرداری این است که در این شرایط سخت و حساس، همه ما باید پای کار باشیم. یعنی هر کجا نیاز باشد از مجموعه وزنهبرداری حمایت کنیم و کنار سجاد و تیم سرپرستی وزنهبرداری باشیم. خود من مطمئناً هر کجا نیاز باشد حتماً در خدمت وزنهبرداری هستم و هر چه اعتبار و توان دارم بیمنت و بدون چشمداشت برای وزنهبرداری هزینه میکنم. با توجه به کمبود بودجه وزارت و کمیته، ما حتماً باید برویم سراغ بخش خصوصی و استفاده از ظرفیتهای زیادی که در این بخش میتوانیم جذب کنیم. وزنهبرداری برندهای پرافتخار و چهرههای شاخص فراوانی دارد که قطعاً میشود با بهره گرفتن از نام و افتخارات متعدد این رشته صاحب منابع مالی حاصله از جذب حامیان مالی و اسپانسرهای قدرتمند شویم. درست مثل کشتی و علیرضا دبیر که میبینیم به درستی با برندسازی در کشتی توانسته خیلی خوب و عالی جذب منابع مالی داشته باشد و شرایطی را برای کشتیگیران فراهم آورد که تنها دغدغه آنها فقط و فقط تمرین و درخشش در عرصههای مختلف قهرمانی باشد. ما هم در وزنهبرداری این ظرفیت و توان را داریم و من مطمئنم با اتحاد، همدلی و حضور برندهای نامدار و پرافتخار وزنهبرداری ایران میتوانیم خیلی زود وزنهبرداری ایران را به جایگاه واقعی خودش نه تنها در ایران بلکه در دنیا برگردانیم. حقیقتاً شأن وزنهبرداری ایران این نیست که گلایه و درد و دل بچههای ما نداشتن آب معدنی و غذا و محل تمرین و استراحت ایدهال باشد. بلکه وزنهبرداران ما شایسته
بهترینها هستند.»
توانمندی فنی کوروش زبانزد است
رضازاده در خصوص حضور کوروش باقری به عنوان مدیر تیمهای ملی نیز تأکید دارد: «مطمئناً توانمندی فنی و مدیریتی کوروش باقری برای همه اهالی وزنهبرداری آشکار و روشن است. ما با کوروش و تفکرات فنی عالی و قابل تحسین او موفق شدیم در بازیهای المپیک 2012 لندن تاریخساز باشیم و نتایجی را رقم بزنیم که در ورزش و وزنهبرداری ایران کمنظیر بود. کوروش 5 سال مربی تیم ملی بود و نسلی را در وزنهبرداری پرورش داد که ما هنوز داریم از ذخیره آن بهره میبریم. بنابراین باید برنامهریزی خوبی برای استفاده بهینه از تجربیات و تفکرات فنی عالی کوروش باقری داشته باشیم.»
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.
پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.