نخودی نقرهای شد، طلسم شکستناپذیری باروز ادامه دارد

محمد نخودی در فینال وزن 79 کیلوگرم کشتی آزاد قهرمانی جهان مقابل جردن باروز از آمریکا با نتیجه 4 بر 2 شکست خورد و به مدال نقره رسید
به گزارش ایران ورزشی، مرحله فینال وزن 79 کیلوگرم مسابقات جهانی کشتی آزاد امشب برگزار شد که در دیداری حساس محمد نخودی و جردن باروز برای دومین بار در فینال جهانی مقابل هم قرار گرفتند.
در وزن ۷۹ کیلوگرم محمد نخودی در دور نخست در یک کشتی نفس گیر با نتیجه 7 بر 6 مقابل یاکوب شیخ جمال کشتی گیر روسی الاصل از رومانی به پیروزی رسید. وی در دور بعد با نتیجه 10 بر صفر دولگون آلتانزول از مغولستان را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت.
وی در مرحله نیمهنهایی با نتیجه 5 بر 4 از سد واسیل میخایلوف از اوکراین گذشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در این دیدار به مصاف جردن باروز قهرمان المپیک و جهان از آمریکا رفت و با نتیجه 4 بر 2 شکست خورد تا مدال نقره را کسب کند. وی نخستین مدالآور کشتی آزاد کشورمان است.
جردن باروز تاکنون چند مبارزه مقابل کشتیگیران کشورمان داشته و در همه آنها پیروز بوده است.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.
پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.