پنج شنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۲

سوسیداد 0-0 رم

اتوبوس مورینیو به یک چهارم رسید

اتوبوس مورینیو به یک چهارم رسید

آ.اس.رم بعد از تساوی بدون گل مقابل رئال سوسیداد، صعود به جمع هشت تیم نهایی لیگ اروپا را جشن گرفت.

 شاگردان ژوزه مورینیو امشب از ساعت 23:30 میهمان رئال سوسیداد در ورزشگاه آنوئتا بودند. آنها که دیدار رفت را با دو گل به سود خود به پایان رسانده بودند در دیدار برگشت با تساوی بدون گل حریف خود را متوقف کردند تا جشن صعود بگیرند.

رم بعد از شکست تلخ روز یکشنبه مقابل ساسولو پای به این دیدار گذاشته بود و در نیمه اول یک بار توسط کریس اسمالینگ به گل رسید اما ایستوان کواچ، داور بازی این گل را به دلیل آفساید و پس از بازبینی صحنه در VAR مردود اعلام کرد. در این نیمه خبری از موقعیت های خطرناک میزبان برای جبران نتیجه بازی رفت نبود.

سوسیداد در نیمه دوم هم تحت تاثیر بازی بسته رم توفیقی در باز کردن دروازه میهمان و زنده کردن شانس صعود خود نداشت. در نیمه ای که رم هم خیلی به آب و آتش نزد، اخراج یک بازیکن میزبان تنها اتفاق مهم بازی بود؛ جایی که کارلوس فرناندز با دریافت کارت زرد دوم در دقیقه 8+90 اخراج شد.

شاگردان مورینیو با رقم زدن این نتیجه، در مجموع دو دیدار رفت و برگشت به پیروزی دو بر صفر رسیدند تا در خانه حریف جشن صعود بگیرند. آنها در شرایطی که رقابت نزدیکی با لاتزیو، میلان و اینتر برای کسب سهمیه لیگ قهرمانان سال آینده دارند امیدوار هستند تا روند خوب خود در لیگ اروپا را ادامه داده و شانس‌شان را برای فتح این جام امتحان کنند

کپی
نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.

پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.