هدیه جنجالی کریسمس برای طرفدار لیورپول

طرفداران لیورپول و اورتون بحثهای مفصلی درباره یک هدیه کریسمس که به یک طرفدار لیورپول داده شده داشتهاند.
فصل برای ویرجیل فاندایک، مدافع لیورپول در دربی مرسیساید به پایان رسید. جردن پیکفورد، دروازهبان اورتون با تکلی بسیار خشن باعث پارگی رباط صلیبی او شد. این دربی با بحث و جدلهای فراوانی همراه بوده است.
حالا یک طرفدار لیورپول هدیهای جنجالی دریافت کرده است. او که نامش فاش نشده، یک عکس قابشده از تکلی که فصل فاندایک را به پایان رساند گرفته است. یکی از طرفداران اورتون در توییتر این عکس را منتشر کرده و نوشته: «رفیق من چنین هدیهای گرفته است.»
طرفداران باشگاههای مختلف به این موضوع واکنش نشان دادهاند. طرفداران اورتون از این شوخی خوشحال شدهاند. یکی نوشته: «عالی. البته خوب نیست که درگذشتگان را مسخره کنیم.» اما طرفداران لیورپول در این میان به سال 1995 اشاره کردهاند، که اورتون در آن سال آخرین قهرمانی مهمش را کسب کرد. یکی از آنها نوشته: «این جذابترین کاری است که اورتونیها در 25 سال گذشته انجام دادهاند». دیگری هم نوشته: «ببینید یک باشگاه چقدر باید مزخرف باشد که این بهترین دلیل جشنشان باشد». یک بیطرف هم نوشته: «بهترین قسمت ماجرا، واکنش طرفداران لیورپول است».
دیگر طرفداران لیورپول عکس هدایای خود را منتشر کردهاند، که بسیاری از آنها قاب عکس بازیکنان در حال بالا بردن جام قهرمانی در سالهای اخیر است.
دربی دوم مرسیساید در این فصل قرار است در فوریه برگزار شود.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در سایت منتشر خواهد شد.
پیام های که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.